23 Temmuz 2024

Vekil Taşçıdan müjde

  • PDF


AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, 1125 kişinin Belediyeler, 150 kişinin Orman İşletme ve 14 kişinin Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğünde Toplum Yararına Programı kapsamında işe alınacağını hatırlatarak, 150 kişinin daha bu programa ilave edildiğini ve bu kişilerin ise cami hizmetlerinde görevlendirileceğini müjdeledi. 

 

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu’daki işsizlik oranını düşürmek için çaba harcadıklarını söyledi. İşsizlik oranı Türkiye ortalamasının çok altında seyreden Ordu´ya, İŞKUR Toplum Yararına Programı kapsamında sağlanan istihdamla bu oranın daha da düşürüldüğünü belirten Taşçı, “Sağlanan istihdam programları ile hemşehrimize çalışma imkânı, memleketimize hizmet ve ekonomimize de katkı sağlamış oluyoruz. 2010 yılında başlatılan Toplum Yararına Programından ilimizi en iyi şekilde faydalandırdık ve faydalandırmaya da devam ediyoruz” dedi.


Bin 125 kişinin Belediyeler, 150 kişinin Orman İşletme ve 14 kişinin Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğünde Toplum Yararına Programı kapsamında bir süre önce işe alınacağını müjdelediklerini ifade eden Taşçı, “Biz bu sayıyla yetinmedik ve çabalarımız sayesinde 150 kişinin daha bu programa dahil edilmesini ve işe alınacak kişi sayısının artmasını sağladık. Bu kişiler cami hizmetlerinde görevlendirilecek. Çünkü önümüzde Ramazan ayı var. Camilerin bu mübarek ayda hijyenik olması çok önemli. Bu kişiler camilerimizi baştan aşağı temizleyerek mübarek aydan en iyi şekilde istifade etmemizi sağlayacaklar” diye konuştu.


Bu kişilerin ücretlerinin 6 ay boyunca İŞKUR tarafından ödeneceğini de hatırlatan Taşçı, “İlimizdeki istihdama yönelik talebimizi geri çevirmeyen ve desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beye, Hükümetimize ve bakanlarımıza şükranı borç bilir, teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde