29 Nisan 2024

ADD’den Hanım Üyelerine Teşekkür

  • PDF

add 17-4-2013Atatürkçü Düşünce Derneği Fatsa Şubesi, düzenlediği etkinliklere katkı sağlayan hanım üyelerine teşekkür ederek belge verdi.
ADD Fatsa Şubesinde düzenlenen törende konuşan Şube Başkanı Kemal Erken Bildiğiniz gibi geçen yıl Dayanışma Günleri adı altında düzenlediğimiz bir haftalık etkinliğimizle bu yıl 07 Nisan 2013 günü Kültür Sarayında düzenlediğimiz Kahvaltı Etkinliğimizi siz sevgili hanım dostlarımızın olağanüstü çabası ve katkılarıyla gerçekleştirdik.

O nedenle siz çok değerli hamın dostlarımıza şahsım ve şubemiz yönetim kurulu adına gönülden teşekkür ediyorum.
Elbette yönetim kurulunda görevli arkadaşlarımız da ellerinden gelen çabayı göstererek etkinliğimizin başarılı geçmesinde pay sahibi oldular. Eğitim-İş Fatsa Temsilciliğinin getirdiği “Kan Ağlıyor Anadolu” oyununu sunan tiyatrocu – yazar Sayın Utku Erişik de etkinliğimizi renklendirdi. Kendisine ve Eğitim-İş Fatsa Temsilciliği yönetim kurulu başkanı Sevgili Köksal Çıtak öğretmenimize de en içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Tüm siyasi parti, demokratik kitle örgütleri temsilcileriyle Ordu, Ünye, Perşembe ADD yönetimlerine de teşekkür ediyoruz.
Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz, sağlam tutmamız ve güçlü olmamız gereken günlerden geçiyoruz. O nedenle gücümüzü korumak ve diri tutmak zorundayız. Yaşanılan gelişmeleri tekrar etmeye gerek duymuyorum. Bunları hepimiz biliyoruz. Ancak şu kadarını da söylemeden geçemeyeceğim. İş artık kurum ve kuruluşların tabelalarından TC rumuzunu kaldırmaya kadar gelmiştir. Terör sanıkları akil adam yapılırken terörle mücadele edenler müebbet hapis istemiyle zindandadırlar. Terör örgütü ve onun elebaşıyla pazarlıklar yapılarak yeni anayasa yapılmak istenmektedir. Bütün bu gelişmeleri iyi değerlendirmek ve tavrımızı buna göre belirlemek zorundayız.
Bugün; siz değerli hanım dostlarımıza, emeğinizin karşılığı olarak kabul etmemenizi rica ettiğim, çünkü hiçbir şey bu emeğinizi karşılayamaz, birer küçük anı belgesi sunmak için bir aradayız. Son olarak etkinliğimize katkı sunan tüm dostlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.add17-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde