23 Temmuz 2024

BÜYÜKŞEHİR ORDU’YA DEĞER KATTI

  • PDF

Temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odasına bağlı 18 kişilik heyete, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgi verildi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Bülent Gül, Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ile Kocaeli Mühendisler Odasından gelen heyet katıldı.

 

DİĞER BÜYÜKŞEHİRLER İLE İSTİŞARE HÂLİNDEYİZ

 

Toplantıda konuşma yapan Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, diğer illerin Büyükşehir Belediyeleri ile sürekli istişare halinde olduklarını söyleyerek; “Kocaeli, Samsun, Trabzon ve Gaziantep Büyükşehirleri ile sürekli istişare hâlindeyiz. İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri ile de sık sık görüşüyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadarki zaman zarfında kuruluş ve yeniden yapılanma sürecimizde Ordu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında yüksek derecede iş birliği oluşturduk. Gelinen noktada bu iş birliğinin Ordu’ya değer kattığını görüyoruz” dedi.

 

ORDU BÜYÜKŞEHİR, İLKLERE İMZA ATIYOR       

 

Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak birçok ilke imza attıklarını belirterek; “Ordu’nun en büyük sorunlarından olan yol ve su problemini çözmeye çalıştık ve başarılı olduk. Ordu’da kangren hâline gelen çöp sorunu, yaptığımız çalışmalar neticesinde tarihe karıştı. Ünye Çimento ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde çöpün tonunu 5 liraya Ünye Çimento’ya satarak çöpten para kazanmaya başladık. Ünye ilçesine yapacağımız Konteyner Limanı, Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek konteyner limanı olacak ve bölgede ticareti artıracak.

Yine Türkiye’nin ilk “Çikolata Park”ını Gülyalı ilçemizde inşa ediyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde