29 Nisan 2024

Fatsa Şerefiye Mahallesinde Çöken Perde Duvar Kısa Bir Sürede Yapıldı

  • PDF

duvar17-4-2013Fatsa İlçesi Şerefiye Mahallesinde bulunan perde duvar, geçtiğimiz günlerde duvarın altındaki mülkiyet sahibinin kaçak kazı yapması neticesinde göçmüştü. Duvarla ilgili çalışma başlatan Fatsa Belediyesi bir aylık kadar kısa bir süre içerisinde Karayolları standardında büyük bir taş duvar yaptı ve yolu trafiğe açtı.

Konuyla ilgili bilgi veren Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan;” Yaklaşık bir ay önce bir istinat duvarının göçmesi sonucu yol trafiğe kapanmıştı ve yolun trafiğe kapanmasıyla beraber meydana gelen bir kısmi heyelanla birlikte sadece tedbir amaçlı olarak evimizin bir tanesinde boşaltılmıştı. Biz hemen akabinde orada hızlı bir çalışmayla bir istinat duvarı başlattık ve istinat duvarı şuanda tamamen bitmiş bir durumda” dedi.

“Yol trafiğe açıldı vatandaşlarımızı rahatlattık”

Devasa bir taş duvar yaptıklarını söyleyen Başkan Anlayan;” Şuanda yolu trafiğe açtık. Vatandaşlarımızda evlerine geçti. Herhangi bir problem yok. Vatandaşlarımız tabi bu çalışma süresi boyunca tedbir amaçlı inşaattan çıktılar yoksa inşaatta da en ufak bir hasar söz konusu değil. Vatandaşlarımıza bir defa daha geçmiş olsun diliyorum. Gerçekten Karayolları standardında çok devasal bir taş duvar yapıldı. Yıkımı sebebini daha öncede ifade etmiştik. Perde duvarın altındaki mülkiyet sahibinin kaçak kazı yapması neticesinde bizim duvarın yıkımını tetiklemişti. Bu konudaki hukuki süreç devam ediyor. Ama biz yolu trafiğe açarak vatandaşlarımızı rahatlatmış durumdayız. Bir defa daha geçmiş olsun diliyorum” dedi.duvar-17-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde