23 Temmuz 2024

ORDU’YA YAPILAN YATIRIMLARA NUMAN KURTULMUŞ İLGİSİ

  • PDF

Ordu ilinden Milletvekili  olduktan sonra Ordulu hemşerileri nezdinde çok büyük heyecan uyandıran Başbakan Yardımcısı, Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş; hemşerilerinin güven ve desteğini özellikle 1 Kasım seçimlerinde verdiği tarihi rekor desteğin karşılığını hizmet olarak Ordu’ya ve Ordululara vermeye devam ediyor.

BEŞ MEGA PROJENİN İKİSİNDE START VERİLDİ

5 Mega Proje kapsamında; yaylaları birbirine teleferikle bağlama projesine start verilmişti bu proje kentin turizm merkezi olma noktasında çok önem arz etmekteydi. Yine konteynır limanı noktasında da düğmeye basılmıştı. Konteynır limanı projesi yaklaşık 8-10 bin kişiye iş ekmek kapısı olması yönüyle çok önemli bir projeydi.

SAĞLIKTA DEV YATIRIMLAR

320 yataklı olarak planlanan ancak Kurtulmuş’un talimatıyla 450 yataklı olarak ihaleye çıkan Devlet Hastanesi projesini 400 yataklı üniversite hastanesi takip etmişti. Yine bu dönemde Ünye ve Fatsa Devlet Hastaneleri suratla tamamlanarak Orduluların hizmetine sunuldu. İlçelere ise yatırımlar devam ediyor yakın zamanda Korgan devlet hastanesi inşaatının da başlayacağı bildirildi.

DEVASA SPOR YATIRIMLARI

Gençlik ve Spor Bakanlığının sporcuların daha rahat ve modern tesislerde spor yapmalarına imkan tanıyan Türkiye’nin bir çok yerinde kurmaya başladığı “ Olimpik Sporcu Fabrikaları” projeleri kapsamında Ordu’ya da çok amaçlı spor salonu yapılacağı bildirildi. İçerisinde takım ve bireysel sporun her branşına uygun 6 adet antrenman salonu bulunan çok amaçlı spor salonunun önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılacağı öğrenildi. Bu yatırımın 8 Milyon TL civarında olduğu da edinilen bilgiler arasında. Ayrıca 22 bin kişilik stadyum projesi de başlamak üzere olduğu öğrenildi.

ORDULULAR TEŞEKKÜR VE DUA EDİYOR

Bütün bu hizmetlerin gerçekleşmesinde Ordu ilinin yetiştirdiği büyük siyaset ve devlet adamı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un ilgisi ve talimatlarının olduğu öğrenildi. Özellikle uzun zamandır havalimanında yaşanan sıkıntıların ve hava yolu şirketlerinin ilave seferleri koymasının Ordu’da sevinnçle karşılandığı görüldü. Ordu kamuoyunun ise her alanda orduya kazandırılan yatırımlar noktasında Kurtulmuş’a teşekkür ve dualarını esirgemediği de görülüyor. Kamuoyu 22 bin kişilik stadyumun Durugöl Mevkiine yapılmasının yanlış olduğunu, yapılan bu stadın 19 ilçeye hitap edecek şekilde efirli veya Ulubey yolu üzerine yapılması gerektiğini de dillendiriyor. Kurtulmuş’un bu talepleri duyup statla ilgili en doğru kararı vereceğini beklediklerini belirtiyorlar.

Haber Merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde