23 Temmuz 2024

TAŞÇI: “ORDU PARLAYAN İL OLACAKTIR”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu ve AK Parti Fatsa ilçe teşkilatı gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ile istişarelerde bulunan Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, gündeme ilişkin bir takım açıklamalarda bulundu.

Yapılan ve yapılması planlanan yatırım projeleri ile ilgili bilgiler veren Taşçı, Türkiye’nin 2023 hedeflerine hızla ilerlemeye devam ettiğini ifade ederek en büyük değişimi hisseden ilin Ordu olduğunun altını çizdi.
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu’nun en büyük ilçeleri arasında olan Korgan’a, toplam maliyeti 46 milyon lira tutan ‘Korgan Belediyesi Beton Santrali’, ‘Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ ‘İki Milyon Metreküplük Gölet’ ve ‘60 yataklı Korgan Devlet Hastanesi’nin yapılacağını müjdeledi.

Fatsa ilçesi için gündemde olan Organize Sanayi Bölgesi’nin genişletilme çalışmaları, Deniz Bilimleri Fakültesi Fatsa Meslek Yüksek Okulu’nun iyileştirilme çalışmaları ve Fatsa Çevre yolu projesi için de geniş bir mesai harcadıklarını vurgulayan Taşçı: “ Gönül verdiğimiz memleketimize hizmet aşkıyla görevimizi sürdürmenin onuru içerisindeyiz. Fatsalı hemşerilerimizin gönülleri rahat olsun. En güzel hizmeti sunabilmek için bütün milletvekillerimiz ile birlikte geniş bir mesai harcıyoruz. Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da etkisiyle projelendirilen ve planlanan tüm yatırımlar ivedilikle hayata geçirilecektir” dedi.

Tek kalemde 46 milyon liralık 4 yatırımı ilçeye kazandırdıkları için gururlu olduklarını belirten Taşçı, “Korgan tarihinde bir ilki yaşıyor. Bir ay içinde 4 yatırımın ihalesini yapıyoruz ve toplam maliyeti 46 milyon lira. Korgan, tarihinde bu zamana kadar yaşamadığı bir hadiseyi yaşıyor. Tek kalemde 4 yatırımın ihalesini yapmak bizlere nasip olmuştur” dedi.

1 Kasım seçimlerinde verdikleri tüm sözleri tutmak adına yoğun bir mesai içinde çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Taşçı,“Türkiye 2023 hedeflerine hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Ordu ilini 2023’e hazırlamak adına projelerin takibini yapıyor ve yatırım programına alınmasını sağlıyoruz. Yepyeni bir Türkiye’nin içinde en çok parlayan il, Ordu olacaktır. Bu istikamette Korgan ilçesine yapılacak olan ‘Korgan Belediyesi Beton Santrali’nin ihalesi 9 Mayıs'ta yapıldı. ‘Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin ihalesi 17 Mayıs’ta, ‘İki Milyon Metreküplük Gölet’in ihalesi 22 Mayıs’ta ve ‘60 yataklı Korgan Devlet Hastanesi’nin ihalesi ise 27 Mayısta yapılacaktır. Bir ay içinde 4 dev hizmetin ihalesini yapmaktan dolayı gururlu ve onurluyuz” diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar’a nazik ziyaretlerinden ötürü memnuniyet duyduğunu belirten gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser: “ Öncelikle ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ederim. Fatsa Yeni Haber Gazetesi olarak çalışmalarınızı özenle takip ediyor, kamuoyu ile paylaşıyoruz. Çalışmalarınızda cani gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Haber

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde