23 Temmuz 2024

HANIMLAR YENİ LOKALLERİNDEN MEMNUN

  • PDF

Fatsa Belediyesi tarafından kurulan Hanımlar Lokali gerçekleşen açılış ile hizmete girdi. Fatsalı hanımlar yeni lokallerinden gayet memnun. Sosyal bir eksiklik olan lokalin açılışı için hanımlarda görüşlerini açıklayarak, açılan lokale emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Hanımların görüşleri Şule Uçar (33) ‘Yeni açılan bu lokalimizin başkanı olarak öncelikle hanımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

“Lokalimizde hanımlarımız kendi aralarında her türlü istişarelerde bulunacak, Çocuklarımıza yaş günleri, kendi aramızda özel günler ve hatta kahvaltılarını bile burada yapabileceklerdir. Bunların yanı sıra sosyal etkinliklerini de yapacaktır. Lokal gerçekten ihtiyaçtı. Tekrar hanımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Hatice Salep (56) Gerçekten bu bölgede bizlere böyle bir lokale ihtiyaç vardı. Burası bir anlamda kadınlar pazarı olarak geçiyor. Kadınlarımla iç içe yaşamak istiyoruz. Abdest almak, namaz kılmak ve diğer ihtiyaçları için artık sorun kalmayacak. İhtiyaçları burada karşılanacak. Zümral Yerebasmaz ( 47) ‘Gerçekten ihtiyaç vardı. Açılması için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hanımlarımız birbiriyle bu lokal sayesinde daha iyi kaynaşacak, özel günlerinde beraber olacaklar. Gerçekten bu lokalin buraya açılması ihtiyaçtı. Tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ayşe Hatipoğlu (54) ‘20 yıldır bu mahallede oturuyorum. Burası kadınlar pazarı olarak geçiyor. Gerçekten kadınlara yönelik bir lokalin açılması bizleri sevindirdi. Burada hanımlar kendi aramızda bir araya gelip gün yapacağız, çocuklarımıza sünnet düğünü, yaş günü partileri düzenleyeceğiz. Açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim’ dedi. HABER MUHARREM GÖÇ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde