23 Temmuz 2024

SEVGİ İLE YÜRÜDÜLER

  • PDF

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği sevgi yürüyüş gerçekleştirildi.

Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı başta olmak üzere Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Salih Gödek, Fatsa Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, daire amirleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Şehir içinde bando eşliğinde gerçekleşen sevgi yürüyüşü daha sonra Hükümet Konağı önü yeni meydanda son buldu. Açılış konuşmasını Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu gerçekleştirdi. Cinoğlu, “Her yıl ilçemizde geleneksel olarak yapmış olduğumuz sevgi yürüyüşünü gerçekleştirdik. Engelli çocuklar ve ailenin yanı sıra diğer vatandaşlarımızın da yürüyüşe ilgi göstermesi amacımıza ulaşma yolunda doğru bir istikamette olduğumuzu gösteriyor. Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu amaçla engellilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek, toplumda engellere yönelik olumlu tutumlar geliştirerek sosyal ortamını güçlendirmek amacıyla sevgi yürüyüşleri düzenliyoruz. Farkındalık yaratmadan farkında olunacak bir gerçek yoktur” dedi. Fatsa Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Seniha Dolu ise, “Engeliler ile sevgi yürüyüşü yaparak farkındalık oluşturmak istedik. Fatsa ilçesinde eğitimlerini sürdüren özel eğitim kurumları olarak çevre ilçelerdeki kurumlarla Fatsa ilçemizde biraya geldik. Bin kişinin üzerinde katılım gerçekleşti ve amacına uygun bir şekilde engeliler farkındalık meydana getirdi” diye konuştu. Hükümet Konağı önündeki program gösteriler, yerel sanatçıların seslendirdiği sevilen müzikler eşliğinde oynayan özel öğrencilerin oyunları ve ikram ile son buldu. HABER-MUHARREM GÖÇ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde