23 Temmuz 2024

Cinoğlu’ndan öğrencilere tavsiyeler

  • PDF

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Cinoğlu, Meslek Tanıtma ve Kişisel Gelişim Projesi kapsamında Sakarya Ortaokulu 5-İ sınıfı öğrencileriyle biraraya geldi.

 

Sakarya Ortaokulu Müdürü Cevat Öztürk ve 5-İ Sınıf Öğretmeni Hasan Abacıoğlu’nunda hazır bulunduğu söyleşiye kısa bir özgeçmiş sunumuyla başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, eğitim yıllarını ve kamu alanındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak, kendi kariyeri ve mesleği hakkında bilgiler verdi.

 

İnsanın hayatında yaptığı işi severek yapması halinde mutlaka başarıya ulaşacağını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu konuşmasında öğrencilerden hedeflerini her zaman yüksek tutmalarını isteyerek, hedeflerine ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

 

“Bu söyleşi vesilesi ile sizlerle biraraya gelmiş olma benim için gerçekten büyük bir mutluluktu” diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, etkinliği düzenleyen Sakarya Ortaokulu yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda öğrencilerin sorularını da cevaplayarak tavsiyelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Cinoğlu, öğrencilere sınavlarda ve hayat yolunda başarı dileklerini iletti.

 

Sakarya Ortaokulu’nda düzenlenen program günün anısına hatıra fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

 

Meslek Tanıtma ve Kişisel Gelişim Projesi kapsamında öğrencileri  İlçe Jand. Asayiş Komando Bölük Komutanı J. Üst. Ersin Ergut ve Fatsa Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Kadir Güler ile buluşturduklarını söyleyen Sakarya Ortaokulu Yönetici ve öğretmenleri, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapanlar tarafından öğrencilere meslek ve kurumları tanıtılarak ileride tercih edecekleri meslekler hakkında bilgi sahibi olmalarını, mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerin meslekleri çeşitli yönleriyle tanımalarını sağlayarak, doğru hedefler belirleyip, kişilik özellikleri ile ilgili ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını hedeflediklerini ve bu kapsamda ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerini öğrencilerle bir araya getireceklerini belirttiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde