23 Temmuz 2024

Vali Balkanlıoğlu, ”Şehit ve Gazi Ailelerimiz Bizim Baş Tacımızdır”‏

  • PDF

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Hasan Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Hasan Kaplan, “Ordu şehit aileleri olarak Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret edelim, bazı taleplerimizi iletelim, fikir alış verişinde bulunalım istedik. Gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Şehit ve gazi aileleri bizim baş tacımız. Memleket için kendi canlarını ortaya koymuş, kimisi evladını şehit vermiş, kimisi bizzat çatışmada yaralanarak gazi olmuş olan siz değerli kardeşlerimize toplum olarak sahip çıkmamız  boynumuzun borcudur. Valilik ve Kaymakamlık devletin il ve ilçedeki en büyük temsilcileridir. Devlet büyüklerimiz  bize  şehit ve gazi yakınlarına, gazilerimize sahip çıkın onlar önce bize, sonra size emanettir tavsiyesinde bulunur. Bizim de bütün arkadaşlarımıza tavsiyemiz sizlere sahip çıkılması yönündedir. Sizlerin sorunlarına öncelikle eğilmek, ziyarette bulunmak, hatırınızı sormak önem arz eder” diyerek, teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde