23 Temmuz 2024

TEPEALAN ÇOK PROGRAMLI LİSESİNE SPOR MALZEMELERİ YARDIMI TAMER AKTAŞ'TAN GELDİ,

  • PDF

Ordu Tepealan çok programlı lisesi öğrencileri yemekte Ordulu iş Adamı Tamer Aktaş ile bir araya geldi. Okul öğrencilerinin forma ve spor malzemeleri ihtiyacına sponsor olarak karşılık veren ve ihtiyaçlarını karşılayan Tamer Aktaş öğrencileri restorantına davet etti ve onlarla yemekte biraraya geldi. Öğrenciler yemeğin ardından, sponsor olan Tamer Aktaş'ın hazırlattığı formaları giyerek fotoğraf çektirdi ve Aktaş'a teşekkür ederek plaket taktim etti.

 

Iş adamı Tamer Aktaş ile öğrencilerin tanışmasına vesile olan Ordu Motorsiklet Sporu Klüp Başkanı Mehmet Ataç '' Bizim amacımız genç kardeşlerimize yardımcı olmak, geçen sene temeli atılan bu sosyal sorumluluk projelerimizin sponsoru olan Tamer Aktaş'a çok teşekkür ediyorum'' dedi.

 

Ordu Korgan Tepealan Çok Programlı Lise Müdürü Barış Koç, '' Okulumuzun spor malzemeleri ve forma ihtiyacı vardı, Mehmet bey aracılığı ile Tamer beye ihtiyaçlarımızı ilettik, kendileri de sağolsunlar ihtiyacımıza cevap verdi, bu sebeble Tamer bey'e maddi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, ayrıca Mehmet bey'e de bizi tanıştırdığı için teşekkür ediyorum, Tamer bey bizi restorantında ağırladı bunun için de ayrıca teşekkürlemi sunuyorum.'' dedi.

 

Ordulu iş adamı Tamer Aktaş ise '' Öncelikle bizi kırmayıp buraya gelen öğrencilerimize teşekkür ediyorum, biz Ordulu bir firmayız, Ordu'da çalışıp Ordu'da kazanıyoruz, memleketimizde kazandığımızı bu şehirle paylaşan bir firmayız, Sporun ve sporcunun yanında olduğumuz da bilinir, bu konu bize iletildiğinde hiç terettüdsüz olumlu cevap verme gereğinde hissettik kendimizi, bizlere bu fırsatı tanıdığınız için teşekkür ederiz.'' dedi.

 

Öğrencilerle yapılan röpörtajda öğrenciler '' Bize verdiği desteklerden dolayı Tamer abi ile bizi tanıştıran Mehmet Ataç abimize ve bize sponsor olan ve bizi restorantında ağırlayan Tamer Aktaş abimize teşekkür ediyoruz, sportif anlamda başarılarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

 

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde