23 Temmuz 2024

Duygu Kesik O Ses Çocuklar Çeyrek Finalinde

  • PDF

Fatsalı Duygu Kesik O Ses Çocuklar Türkiye çeyrek finaline katılacak.

Fatsa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Duygu Kesik o ses çocuklar yarışmasına katılarak çeyrek finallere katılmaya hak kazandı. Duygu Kesik ilk defa şarkı söylemeye müzik öğretmeni Ayşegül Çiçekli sayesinde başlamış. Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısıyla yarışmaya katılan Duygu Kesik üç jüriyi koltuğunu döndürerek sesine hayran bıraktı.

Yarışmacı Duygu Kesik'in söylediği 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' şarkısının ardından Burak Kut sahneye çıkarak Duygu'nun performansına düet yaptı. Burak Kut ile aynı şarkıyı seslendiren Kesik, Oğuzhan Koç ile yoluna devam etti.

 

Çeyrek finallere katılacak olan Duygu Kesik, “Müzik öğretmenim Ayşegül Çiçekli sesimin çok güzel olduğunu söyleyerek bana müzik eğitimi verdi. O Ses çocuklar yarışmasını duyunca bu yarışmaya katılmam için beni teşvik etti. Elemelere katıldım ve üç jürinin beğenisiyle Oğuzhan Koç’u seçtim. Şimdi çeyrek finallerdeyim. Hedefim daha çok çalışarak finallere kadar gelmek öğretmenimi ve beni destekleyenlere çok teşekkür ederim” dedi.

Kesik’in ilçemizde ve ilimiz müzik yarışmalarında iki kere üst üste Fatsa ve Ordu birincisi olduğu öğrenildi.

Haber: Tülay DEMİRBAŞ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde