24 Temmuz 2024

“CHP HER ZAMANKİ ‘İSTEMEZÜK’ MANTIĞI İLE YİNE BİR HİZMETE KARŞI ÇIKMAKTADIR”

  • PDF

AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı ve Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanı Fatih Titiz, sahil kordonunu genişletme ve bisiklet yolu yapmak amacıyla gerçekleştirdiği dolgu çalışmasına tepki gösteren CHP’li milletvekillerine tepki gösterdi. 
Titiz, yaptığı açıklamada, sahilde rıhtım civarında bulunan düzensiz taş dolguları düzgün bir şekilde dolgu yaparak açılacak olan alana bisiklet ve yürüyüş yolu yapılacağını, kumsal alana ise dokunulmayacağını belirtti. Bazı sivil toplum kuruluşlarının mahkemeye gittiğini hatırlatan Titiz, mahkemenin Büyükşehir Belediyesi'ni haklı bulduğunu vurguladı.
Bütün bunlara rağmen CHP milletvekillerinin rıhtım bölgesinde basın toplantısı düzenleyerek olayı dejenere etmeye çalıştığını vurgulayan İl Başkan Yardımcısı Fatih Titiz, “Ordu’daki CHP yetmedi, PM üyeleri, Trabzon, Samsun, Kayseri milletvekilleriyle geldiler. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bir de açık açık yalan beyanatla yapılan dolgu işlerinin hiçbir hukuki ve yasal dayanağı olmadan başladığını iddia ediyor. Oysa mahkeme Büyükşehir Belediyesi’ni haklı buldu. Sivil toplum kuruluşlarının, çevre örgütlerinin duyarlılığını anlamak normal ancak bu CHP hiç iyi bir şeye evet demez mi? Ordu yararına en ufak bir hizmete dahi tahammül edemeyen bir parti mi olur? CHP her zamanki ‘istemezük’ mantığı ile yine bir hizmete karşı çıkmaktadır. Karşı çıktığınız bisiklet ve yürüyüş yolu yapılması mı, yoksa kıyı kenar çizgisini ihlal eden malum kaçak yapının yıkılması mı? Oradaki anılarınızın yeniden tazelenmesi mi zorunuza gitti anlamış değiliz” dedi.
Titiz, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’a da seslenerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız senin köy olarak bıraktığın Ordu’yu, metropol kent yapmak için planlar, programlar yapıyor, şehri yeniden inşa ediyoruz. Siz ne kadar engellemeye kalkarsanız kalkın, sana ancak sadece seyretmek düşer" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde