24 Temmuz 2024

‘HANIMELİ ZERAFET ATÖLYESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

  • PDF

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi Yeter Yılmaz, Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan’ın eşi Merve Temizkan ve Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ın eşi Hatice Türkcan ile birlikte ilk olarak Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle kurulan ‘Hanımeli Zerafet Atölyesi’ni ziyaret etti.Ahşap boyama, üç boyutlu şekillendirme, el sanatları başta olmak üzere çeşitli kursların yer aldığı Atölyeyi gezen Bayan Balkanlıoğlu, kursiyerlerle sohbet ederek, yapılan ürünleri yakından inceledi, detaylı bilgi aldı.

Ziyarette kursiyerler, Çikolata Park Projesi kapsamında değerlendirilmek üzere el yapımı çikolata üretimi kursu kapsamında yaptıkları çikolatalardan da Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi Yeter Yılmaz ve diğer protokol eşlerine ikramda bulundu.Yaklaşık 40 kursiyerin katıldığı ‘Hanımeli Zerafet Atölyesi’nde el sanatları başta olmak üzere çikolata yapımına da yer verilmesinin önemli olduğunu belirten Bayan Balkanlıoğlu, kursiyerleri tebrik etti. Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, diğer protokol eşleri ile birlikte daha sonra Ulubey İlçesi Karakoca mahallesinde yaşayan 110 yaşındaki Emine Öz isimli yaşlı teyzeyi ziyaret etti.

110 yaşındaki Emine Öz ile bir süre sohbet eden Bayan Balkanlıoğlu, ”Yaşlılarımızı ve büyüklerimizi her zaman ziyaret ederek,  saygı ile anmalı ve onların gönlünü hoş tutmalıyız. Emine teyzemizi bugün ziyaret ederek, kendisinden sağlıklı ve uzun yaşamanın sırlarını da öğrenmiş olduk. Emine Öz teyzemizi bundan sonraki yaşamında da böyle sağlıklı görmeyi diliyorum” diye konuştu.

 Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın eşi Yeter Yılmaz öncülüğünde kurulan ve kısa adı Elif-der olan Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Ulubey’de açılan kadınlar lokalini de ziyaret etti.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde