24 Temmuz 2024

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN FAYDASINI HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA HİSSEDECEĞİZ”

  • PDF

 ‘Emre ESER ile Hafta’nın Konuğu’ Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Haşim BURSALIOĞLU oldu.

3 yıldır Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliğine seçilen Bursalıoğlu, “Bu görevi ifa ettiğim süre boyunca bana duydukları güvenden ötürü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN’A teşekkür ediyorum” dedi.

Bursalıoğlu, Büyükşehir Belediyesi olduktan sonraki süreci değerlendirerek, Fatsa için 2016 yılı yatırım programına alınan projelerin yapımıyla birlikte büyükşehir olmanın faydasını daha fazla hissedeceğiz” dedi.

Emre ESER: ‘2014 yerel seçimlerinin’ ardından 2 yılı geride bıraktık. Bu 2 yılı genel hatlarıyla Fatsa ölçeğinde değerlendirir misiniz?

Haşim BURSALIOĞLU: Bildiğimiz üzere 2014 yerel seçimleri Ordu ve Fatsa adına farklı bir seçim dönemi oldu. Büyükşehir olduktan sonra ki ilk bir yıl içerisinde kadrolaşma ve birimlerin oluşturulma çalışması yapıldı. İkinci yıl ise yatırım planlamaları geçekleştirildi. Bu süreçte Fatsa adına gerçekleştirilmesi planlanan birçok projenin çalışmaları hızla yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor.

Emre ESER: Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılı içerisinde Fatsa adına yatırım programına aldığı projeler neler olacaktır?

Haşim BURSALIOĞLU: 2016 yılı için yatırım programına alınan projeler; Kapalı Pazar Yeri Projesi, Sahil Düzenleme Projesi, Otogar Projesi, Hayvan Hastanesi Projesi ve bölgeye hizmet edecek olan ve en donanımlı Mezbahane projesi 2016 yılı yatırım programına alınan ve Fatsa’da yapımı gerçekleştirilecek projeler olacaktır.

Emre ESER: Vatandaşın, meclis üyesi sıfatınızdan ötürü sizlerden talebi en çok hangi yönde olmaktadır?

Haşim BURSALIOĞLU: Vatandaşın bizlerden talebi en fazla iş ve istihdam noktasında olmaktadır. Bunun dışında yol, kanalizasyon ve altyapı için de sıkça talepler gelmektedir.

Emre ESER: Fatsa’nın siyasi arenada çoğu zaman sahipsiz ve güçsüz kaldığı konuşuluyor. Siz bu duruma katılıyor musunuz?

Haşim BURSALIOĞLU: Ben bu eleştiriye katılmıyorum. Mevcut Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI bey Fatsalıdır ve Fatsa’yı temsil etmektedir. Sayın B.Ş.Belediye Başkanımız Enver YILMAZ Fatsa’nın her türlü sorunlarıyla ilgilenmektedir. Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin ANLAYAN gerekli her türlü çalışmanın takibini yapmaktadır. Fatsa bu saydığım isimlerin özverili çalışmaları neticesinde güçsüz ve sahipsiz kalmayacaktır.

Emre ESER: Sizce Fatsa’nın en aciliyet gerektiren ve çözülmesi gereken sorunu nedir?

Haşim BURSALIOĞLU: Fatsa’mızda acilen Çevre Yolu projesinin hayata geçirilmesi gerekmektedir. Ünye ve Ordu’nun çevre yoluna kavuştuğu noktada Fatsa’dan da çevre yolu geçecek olması büyük önem arz etmektedir. Ayrıca Ünye ve Fatsa arasına kurulacak olan çöp arıtma tesisi projesi de Fatsa adına önem ve aciliyet gerektiren bir yatırım olacaktır. 

Emre ESER: Son olarak Fatsalılara söylemek istedikleriniz neler olacaktır?

Haşim BURSALIOĞLU: Fatsalı vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Büyükşehir Belediyesinin faydalarını ilerleyen günlerde daha fazla hissedecekler.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde