24 Temmuz 2024

ŞEVKETOĞULLARI: “ SOSYAL PROJELER ÜRETECEĞİZ”

  • PDF

Türk Kızılayı Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Erdi Şevketoğulları, Türk Kızılayı Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar ile Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Sosyal Hizmetler Komisyonunun yaşamın her alanında sosyal projeler ürettiklerini ve bu projelerin Türk Kızılayı aracılığıyla hayata geçirildiğini söyleyen Erdi Şevketoğulları, “Bu görev kapsamında elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz” dedi.

 4 Nisan 2016 Pazartesi günü Türk Kızılayı olağan genel kongresi yapıldı ve kongre de yeni başkanlığa Dr. Kerim Kınık seçildi diyen Erdi Şevketoğulları: “Genel merkezde bir çok komisyon var. Bunlardan bir tanesi sosyal hizmetler komisyonudur. Bana da Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkan Yardımcılığı görevi verildi. Genel merkezimize ve Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık’a teşekkür ediyorum. Sosyal Hizmetler Komisyonu’nun amacı adından da belli olduğu gibi yaşamın her anında sosyal alanda projeler üretmek ve bu projeleri Türk Kızılayı aracılığıyla hayata geçirmektir. Biz de dönemde elimizden geleni yapacağız. Sık sık Ankara’ya giderek toplantılar yapacağız” dedi.

YENİ HABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde