24 Temmuz 2024

19 EYLÜL GAZETECİLER DERNEĞİNDEN PLAKET

  • PDF

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Yılın Medya Mensupları” ödül töreni Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim ESER’e ‘Uğur GÜRSOY’ Gazetecilik ödülü verildi.

Eser’e plaketini, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz takdim etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan ödül törenine Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’la birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Belediye Başkanları, protokol üyeleri, Türkiye’nin değişik bölgelerinden gazeteci meslek kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

 

YEREL MEDYA GÜÇLÜ OLMALI

 

Ödül töreninde bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, gazeteciliğin çok zor şartlar altında icra edilen önemli ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğuna dikkat çekerek; “Gazeteci kardeşlerimizin karşılaştığı zorlukların ve sektörde yaşanan sorunların aşılması için çeşitli gazeteci meslek kuruluşları ile çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Türkiye’de çok daha güçlü bir medya oluşması için gayret ediyoruz. Bu anlamda yerel medyaya da çok önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. Yerel medya ne kadar nitelikli ve güçlü olursa ulus medyası da o derece güçlü olur. Bu anlamda böyle bir organizasyonun yapılmasını önemli buluyorum ve ödüle layık görülen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, gazeteciliğin eğitim ve bilgi isteyen bir meslek olmasına rağmen bir standardı olmadığına dikkat çekerek basın mensuplarının içinde bulunduğu çalışma şartları hakkında bilgi verdi.

 

19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, düzenledikleri “Yılın Medya Mensupları” yarışması ile medyada habercilik anlamında bir bilinç oluşturmak istediklerini söyledi.

 

Konuşmaların ardından yazılı basın, televizyon, radyo ve internet haberciliği kategorilerinde dereceye giren ve jüri özel ödülüne layık görülen 37 basın mensubuna ve 6 jüri üyesine ödülleri verildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde