24 Temmuz 2024

OSKİ'DEN İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLERİNE EĞİTİM

  • PDF

OSKİ Genel Müdürlüğü, çalışanlarının mesleki becerilerini geliştirmek, alanında uzman ve konusuna hâkim personellerin yetişmesini sağlamak amacıyla başlattığı eğitim faaliyetleri kapsamında iş makinesi operatörlerine yönelik seminer düzenledi.


OSKİ Genel Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime, kurum bünyesinde görev yapan operatörler ile kiralama yöntemiyle çalışan iş makinelerinin operatörlerinden oluşan toplam 30 kişi katıldı.

 

Makine mühendisi ve araç eğitmeni Halil Yakar tarafından verilen eğitimde iş sağlığı ve güvenliği, araç bakım ve onarımı, verimli araç kullanımı konuları teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı.

 

İki aşamalı olarak yapılan eğitimin birinci aşamasında özellikle iş kazalarının önüne geçilmesi için alınacak önlemler üzerinde durulurken, uygulamalı olarak gerçekleştirilen ikinci aşamada ise iş makinelerinin özellikleri, uygun yakıt tüketimi, verimli araç kullanımı ve mesai sonrası araca uygulanacak bakım ve onarım metotları hakkında bilgi verildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde