24 Temmuz 2024

OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NİSAN AYI KOORDİNASYON TOPLANTISINI YAPTI

  • PDF

OSKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı faaliyetlerin masaya yatırıldığı ve her ay düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyon toplantılarının 16’ncısı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN ENVER YILMAZ OSKİ’NİN FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a sunum eşliğinde OSKİ’nin teknik ve idari işleri hakkında bilgi verildi. OSKİ heyetinin çalışmalarını değerlendiren Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyelerinde su idarelerinin önemine vurgu yaptı ve zor bir süreçten geçildiğini belirtti. Yeni kurulan mevcut su ve kanalizasyon idareleri arasında OSKİ’nin kurduğu sistem ile hızlı bir şekilde yol aldığını belirten Başkan Enver Yılmaz, geçmiş yıllarda yaşanan olaylardan tecrübeler edinerek bu sene ciddi tedbirler alınacağını ifade etti. Çok geniş ve zor bir coğrafyada içme suyu ve altyapı gibi meşakkatli bir konuda Ordulu hemşehrilerimize hizmet verildiğine vurgu yapan Başkan Yılmaz, 2. hizmet yılının sonucunda OSKİ’nin oturmuş bir kurum kimliğine kavuştuğunu belirtti.

DAİRE BAŞKANLIKLARI KENDİ ÇALIŞMALARINI AYRI AYRI DEĞERLENDİRDİ

OSKİ’nin geçmiş bir aylık faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantı, Daire Başkanlarının kendi birimleriyle ilgili çalışmalarını sunum eşliğinde anlatmalarıyla devam etti. Toplantıda OSKİ’de geçmiş bir ay içerisinde yapılan işler değerlendirilerek, gelecekte yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar masaya yatırıldı. 2016 yılındaki yatırımların biten, devam eden ve hazırlanan ihaleleri ile projelerin son durumları hakkında bilgiler paylaşıldı.

OSKİ PERSONELİ ÖZVERİLİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM ETMELİ

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, toplantıda yaptığı değerlendirme konuşmasında; “OSKİ’de her ay Daire Başkanları ve Şube Müdürlerimizle gerçekleştirdiğimiz koordinasyon toplantılarına altı ayda bir 19 ilçe şeflerimizi de dâhil ederek kurum kültürümüzü pekiştirmeye çalışıyoruz. Herkes sorumluluğu dâhilinde konularda kararlılığını sürdürerek işlerini takip eder ve severek yaparsa memleketimize hizmet etmenin şansını yakalamış olacağız. Tüm OSKİ çalışanları bu hassasiyette olmalı” dedi.

Toplantıya OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Gündüz ve Mehmet Ali Akkiraz, OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkan ve Suat Olgun, OSKİ Daire Başkanları, 1. Hukuk Müşavirliği, Şube Müdürleri ve ilçe şefleri katıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde