24 Temmuz 2024

SGK Kurum Başkan Yardımcısı CEYLAN, Sosyal Yardımlaşma Vakfını ziyaret etti

  • PDF

Sosyal Güvenlik Kurum Başkan Yardımcısı Cevdet CEYLAN ve beraberindeki heyet ile Ordu İl Müdürü Mehmet Yaşar GÜNAY, Genel Sağlık Sigortası Gelir Testi işlemlerini yerinde incelemek üzere Altınordu Kaymakamı Şenol ESMER’i ve Altınordu Sosyal Yardımlaşma Vakfını ziyaret etti.

Altınordu Kaymakamı ESMER, Genel Sağlık Sigortası Gelir Tespiti, yürütülen çalışmalar ve karşılaşılan sorunlar ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sosyal Yardımlaşma Vakıflarının birlikte yürütmüş oldukları Genel Sağlık Sigortası kapsamının en iyi noktaya taşınması yönünde bilgi alışverişinde bulundu.

        

Genel Sağlık Sigortasının Tescil ve Aktivasyon ile prim Tahsilatını Kurumumuz gerçekleştirmekte olduğuna değinen CEYLAN “Gelir testini  de Kurumumuzun yapması halinde vatandaşlarımız G.S.S için tek kurum ile muhatap olacak olması vatandaş sızlanmasının önüne geçeceği gibi memnuniyetini de artıracaktır” dedi

Sosyal Güvenlik İl Müdürü GÜNAY’dan çalışmalar hakkında bilgi alan CEYLAN, İl Müdürlüğü ziyaretinden sonra yeni hizmet binasında incelemede bulundu.

 SGK’nın çok geniş bir yelpazede hizmet veren bir Kurum olduğunu belirten CEYLAN “Sosyal Güvenliğin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla işlemlerin hızlandırılması, hizmet kalitesi ve verimliliğin artırılması, Kayıt Dışı ile Mücadele de çok önemli mesafeler alındı. Hizmet binalarının yenilenmesi sonucunda da Sosyal Güvenlik Kurumları yepyeni bir imaja kavuştu. Bu değişiklikler neticesinde ise vatandaşın güvenini kazanarak kaliteli sosyal güvenlik hizmeti sunmak hedef olarak belirlendi. Kurum olarak adalet, insan odaklı, sürekli gelişim, kaliteli hizmet, güvenilirlik ve verimlilik temel ilke ve değerleriyle hizmet sunmayı amaç edinmiş durumdayız. Bu anlayış içerisinde, sosyal güvenlik sisteminin etkililiğini artırmak temel ilkemizdir” dedi.

 

 

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde