24 Temmuz 2024

BAŞKANIMIZ ANLAYAN’DAN SEVİL ŞEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  • PDF



Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Fatsa Orman İşletme Şefliğine yeni tayin olan Sevil Şen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
   Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan burada yaptığı konuşmada Sevil Şen’e hanımefendiye yeni görevinde başarılar dileyerek, “Fatsa Orman İşletme Şefliği görevine gelen Sevil Şen’e yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyareti yaptık. Bu görev değişikliği sırasında bir önceki Fatsa Orman İşletme Şefi Özgür Ünlü kardeşimiz Ordu Orman İşletme Müdür Yardımcısı olması hasebiyle görevini Sevil Şen’e devretti. Bu noktada yeni görevlerinden dolayı hem Özgür Ünlü’ye de hayırlı olsun diyorum. Bundan sonra bölgemizde Sevil Şen hanım görev yapacak. Bu vesile ile bir takım projelere de birlikte imza atacağız çünkü Fatsa Belediyesi olarak bizim Orman Genel Müdürlüğü’nde bir takım işlerimiz oluyor. Bu anlamda en önemli projemiz Bolaman Akise Tepesinde B Tipi Mesire alanı projemiz. Bundan sonra süreci birlikte takip edeceğiz. Sevil hanım da bu projeye vesile olmuş olacak. Dolunay mahallemizde Çerkezler Tepesi projemizde var. Bu vesile ile Sevil hanıma bir defa daha yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
 Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, “Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a tarafımıza yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Fatsa için yapılacak olan projelerde Orman İşletme Şefliği olarak üzerimize düşen görevde her zaman olacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde