24 Temmuz 2024

DERGİ HARMAN’DAN DESTEKÇİLERİNE PLAKET

  • PDF

Fatsa’nın istikrarlı yayın yapan tek dergisi Harman’ın Haziran sonunda yayımlanacak olan 16. sayı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ordu ve çevre ilçelerin bilinmeyenlerini araştırarak konu edinen Dergi Harman, önümüzdeki sayı itibariyle 3.000 tirajla tüm Ordu’ya dağılmayı amaçlıyor.

Destekçilerini plaketle onure eden Harman Dergisi yayın kurulu, derginin 15. sayısında yer alan kişi, firma ve kurumları ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

2008 yılından bu yana Fatsa’da güzel yayınlara imza atan Dergi Harman, dolu içeriği, profesyonel tasarımı ve kaliteli baskısıyla parmakla gösterilen dergi konumuna geldi.

Dergi Harman destekçileri, dergiyle alakalı görüşlerini şu sözlerle ifade ettiler;

Kerem Varan: “Değerlerimize Sahip Çıkalım”

Varan Marketler Zinciri Kerem Varan, Dergi Harman’da yer almaktan duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti: “ İlçemizde yayın hayatına başlayan ve yavaş yavaşta çevre ilçelere doğru açılıp tüm Ordu’yu kapsamaya başlayan Dergi Harman ilçemizin büyük bir değeridir. Bizde Varan marketler Zinciri olarak derginizde yer almaktan büyük mutluluk duyduk. Fatsa olarak her konuda değerlerimize sahip çıkmamız gerektiği fikrini savunmuşumdur. Dergi Harman yayın kuruluna, kaliteli bir hizmeti ortaya koyduğu için tebrik ediyor, yayın hayatında başarılar diliyorum. Müşterilerimizle aramızda köprü oluşturduğu için de bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkü beni geçmişe, bu sektöre başladığım günlere, çocukluğuma doğru bir gezintiye çıkarttı. Bu da beni ziyadesiyle memnun etti.” dedi.

Mehmet Serkan Erdik: ”Önemli bir dergide yer almaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.”

Fatsa Genç İŞ Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik, plaketi yönetim kurulu adına aldığını belirterek: “Dergi Harman Ordu’da yayın yapan önemli dergilerden bir tanesidir. Yapılan çeşitli iş ve projelerin daha fazla insana ulaşabilmesi için basın yayın kuruluşlarına önemli ölçüde ihtiyaç vardır. Bu bağlamda Fatsa Yeni Haber Gazetesi ve Dergi Harman Fatsa Genç İş Adamları Derneği’nin büyük destekçisidir. Çünkü Ordu için Fatsa için yaptığımız hizmetlerin daha çok insana ulaşması gerekiyor. Yavuz Selim Eser önderliğindeki Dergi Harman ekibine bizlere bu sayısında yer verdiği için FAGİAD olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Önemli bir dergide yer almaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de Dergi Harman, Fatsa Yeni Haber Gazetesi ve Fatsa Genç İş adamları Derneği ortaklaşa yaptığı etkinliklerde Fatsa adına güzel işlere imza atmaya devam eder” dedi.

Seyfi Karamustafa: “Dergi Harman Hepimizin Değeridir”

Plaketini taktim etmek amacıyla ziyaret ettiğimiz Karamustafa Kardeşler Arçelik Bayii işletmecisi Seyfi Karamustafa iyi dilek ve temennilerini iletti: “Harman Dergisi Fatsa ve çevresini tanıtma amacıyla çıkan kapsamlı bir dergidir. Bu dergiyi büyük emeklerle hazırlayıp biz okuyuculara sunan herkese emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Fatsa insanının bu dergiye sahip çıkması gerekiyor. Çünkü Dergi Harman Fatsa için hem ilk, hem de devamlı olması özelliğiyle çok önemlidir. Bizler Karamustafa Kardeşler Arçelik Bayii olarak Harman Dergisinin son sayısında yer almaktan ötürü büyük mutluluk duyduk” dedi.

Fatsa Müftüsü Hüseyin Can : “Kurum olarak her zaman yanınızdayız”

Fatsa Müftüsü Hüseyin Can Dergi Harman’da Fatsa Müftülüğü olarak yer almaktan mutlu olduklarını dile getirerek: “Bizler Fatsa Müftülüğü olarak, toplumla iç içe olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda da faaliyetlerimizi, çalışmalarımız, projelerimizi ne kadar tanıtırsak o kadar çok insana ulaşıyoruz. Basın bu noktada bir nevi köprü oluşturuyor. Dergi Harman geniş kitlelere ulaşan kaliteli ve ilçemizin takip edilen bir yayınıdır. Dergi Harman’da kurumumuza yer verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum. Biliyoruz ki çok zor bir görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Çalışmalarınızı takdirle takip edeceğimizi bilmenizi isteriz” dedi.

Bedrettin Şimşek : “Basını güçlü olan bir toplum daha da güçlenecektir”

Albaraka Bank Fatsa Şubesi Müdürü Bedrettin Şimşek ise: “Dergi Harman dergicilik alanında gördüğüm kadarıyla oldukça başarılı işlere imza atıyor. Yerel bir yerde gazete ve dergi çıkarmak oldukça zor bir iştir. Biliyoruz ki en önemli problem reklam sıkıntısıdır. Bu zor platformda Fatsa adına büyük bir hizmet veriyorsunuz. Bu bağlamda sizleri tebrik ediyorum. Benim kanaatim kamunun yerel gazete ve dergilere daha fazla destek vermesi lazım. Çünkü basını güçlü olan bir toplum daha da güçlenecektir” dedi.

Yusuf Kaynar “Derginizi uzun yıllardır takip ediyorum”

Derginizi yaklaşık on senedir takip ediyorum diyen Kaynaroğlu Ticaret sahibi Yusuf Kaynar: “Şunu görüyorum ki Fatsa’nın, Ordu’nun, Fatsa esnafının geçmişi, bu günü, tarih ve turizm konularıyla harmanlanarak güzel bir iş ortaya çıkıyor. Fatsa’nın insanları birbirlerini bu sayede daha yakından tanıyorlar. Kim olduğumuzu, nereye gittiğimizi, nereden geldiğimizi analiz ediyoruz. Fatsa’mızda böylesine güzel bir hizmet sunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Herkesin Dergi Harman’a katkı ve destekte bulunması lazımdır. Çünkü bireysellikten çıkmış, Fatsa adına bir şeyler yapmaya çalışan bir yayın olduğuna inanıyorum” dedi.

Adil Karamustafa : “Dergi Harman’da şirketlerimiz adına bulunmaktan gurur duyuyoruz”

Harman Dergisi kendini sürekli yenileyen, piyasada kabul görmeyi başarmış kaliteli ve istikrarlı bir dergidir diyen Kahve Diyarı ne N’fes Cafe Restoran sahibi Adil Karamustafa: “ Dergi Harman’da şirketlerimiz adına bulunmaktan gurur duyuyoruz. Fatsa’da böyle bir derginin var oluşunu sağladıkları için Dergi Harman’a teşekkür ediyoruz. Olabildiğinde destek olmaya çalışıyoruz ve elimizden geldiğince Dergi Harman’ın yanında olmaya devam edeceğiz. Yayın hayatınızda başarılar diliyor, daha güzel çalışmalar imza atacağınıza inanıyoruz” dedi.

Haber: Emre ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde