24 Temmuz 2024

CİHANGİR ŞİMŞEK: “UĞUR OKULLARI OLARAK BÖLGEYE HİZMET EDECEĞİZ”

  • PDF

Uğur Okulları Ünye-Fatsa Kampüsü yeni eğitim öğretim yılına merhaba demeye hazırlanıyor.

Yeni açılacak Ünye Fatsa Kampüsü ile bölgenin eğitim çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini belirten okul müdürü Cihangir ŞİMŞEK, Fatsalı tüm velileri Ünye şehir merkezinde bulunan tanıtım ofisini ziyaret ederek bilgi almalarını önerdi.

Önceliğimiz eğitim noktasında fark yaratmaktır diyen Müdür Şimşek; ASDF (Akademik, Sosyal, Duygusal, Fiziksel) anlamda eğitim sunduklarını ifade etti.

Eğitim öğretim alanında Uğur Okulları olarak Türkiye genelinde 48 yıldır faaliyet gösterdiklerini söyleyen Cihangir Şimşek, Ünye Fatsa kampüsü ile bölgeye hizmet vereceklerini belirtti.

“Kar amacı güden bir kurum değiliz”

Bizler her şeyden önce Kampüsümüzün adını özellikle Ünye Fatsa kampüsü olarak koyduk. Bunun sebebi de hem Ünye’nin hem de Fatsa’nın ortak okulu olduğunu vurgulamaktı diyen Müdür Şimşek açıklamalarına şu ifadelerle devam etti: “Biz bölgeye hizmet etmek istiyoruz. Biliyoruz ki bölgemizin Türkiye genelinde eğitim seviyesi düşük. Bizlerde Türkiye sıralamasında bölgemizi bir çıta daha yukarıya çıkarabilmek için eğitim vermeyi amaçladığımızı tüm hemşerilerimizin bilmesini isteriz. Bizler Uğur okulları olarak genel merkez okullarıyız. İlk hedefimiz Enver Yücel Bey’in de söylediği gibi eğitime katkıda bulunmaktır. Özel okul adı altında hizmet vereceğiz ama kar amacı güden bir kurum değil, eğitim kalitesiyle ön plana çıkan bir kurumuz” dedi.

“Okulumuzun gerekli fiziki imkânları mevcuttur”

Gerekli bilgiyi almak isteyen veli ve öğrencilerimiz Ünye şehir merkezinde bulunan tanıtım ofisimize gelerek bizlerle görüşebilirler diyen Şimşek: “Okulumuzun Fatsa’ya gidiş geliş yapacak servisi mevcuttur. Sabah Fatsa’dan gelen öğrencilerimizi kapıdan alıp okula getirecek, akşam da evlerine bırakılacaklar. Okulumuzun gerekli tüm fiziki imkânı mevcuttur. Kapalı spor salonu, öğrencilerin el becerilerini geliştirebilecekleri uygulama alanları, konferans salonu, kafe, kütüphane gibi alanları var. Yenilikçi eğitim modelleri sunacağız. Akademik kurs eğitimi, yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi, kişiye özgü rehberlik ve proje tabanlı eğitim yaklaşımını öğrencilerimize sunacağız” dedi.

“Velilerimizin bizleri takip etmesini ve incelemesini isteriz”

Uğur Okulları Ünye Fatsa Kampüsü Okul Müdürü Cihangir Şimşek son olarak: “2016 – 2017 eğitim öğretim yılında Uğur Okulları Ünye – Fatsa kampüsü olarak hizmete başlayacağız. Kayıtlarımıza başladık. Kayıt anlamında tüm velilerimize yardımcı oluyoruz. Velilerimizin bizleri takip etmesini ve incelemesini istiyoruz. Fatsalı ailelerimiz çocuklarının daha kaliteli bir eğitim almalarını istiyorlar ise, bizlere uğramadan karar vermesinler” dedi.

YENİ HABER

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde