24 Temmuz 2024

KEŞİR: “ORDU’DA OLMAKTAN MUTLUYUZ”

  • PDF

TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Başkanı Ayşe Keşir ve Üyeler, incelemelerde bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen unsurlar ile boşanma olaylarını araştıran komisyon üyeleri, Ordu programı kapsamında Başkan Enver Yılmaz’ı da makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Enver Yılmaz; “Biz Türkiye’de her alanda örnek ve model olmaya gayret gösteren bir iliz” dedi.

Ziyarete TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Başkanı ve aynı zamanda Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in yanı sıra Komisyon Üyeleri Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Isparta Milletvekili Sait Yüce, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ile Ordu Milletvekili Oktay Çanak katıldı.

BAŞKAN YILMAZ: “İLKLERİN KENTİ ORDU’YA HOŞ GELDİNİZ”

Başkan Enver Yılmaz, komisyon çalışmaları sonrasında üzerlerine düşen bir görev olursa yapmaya hazır olduklarının altını çizerek; “Biz Türkiye’de her alanda örnek ve model olmaya gayret gösteren bir iliz. Bu ilin birincilikleri var. Türkiye’de en fazla fındık üreten, en fazla bal üretimi yapan ve en fazla kivi üreten il biziz. Türkiye’de en fazla tüneli olan il ve Türkiye’nin en temiz şehri biziz. Ordu, inşallah modern bir il olacak. Gördüğünüz sahil şeridinin tamamı dahil dört ilçemizde ücretsiz internet alanı Türkiye’de bir ilktir. Ücretsiz Wİ-Fİ alanı olan en geniş il biziz. Altınordu ilçemizin sahil şeridinin tamamı şifresiz internete girebiliyor. Hükümetimizin programı içerisinde olan bu hizmeti biz daha önce başlattık. Kendi içerisinde sulhu olan, iktidarıyla muhalefetiyle uyumlu bir şekilde yaşayan güzel Ordumuz’a, Büyükşehir Ordumuz’a, butik şehir Ordumuz’a, Türkiye’nin en küçük Büyükşehir Ordumuz’a hepiniz hoş geldiniz” diye konuştu.

AYŞE KEŞİR: “KİMSE DURUP DURURKEN BOŞANMA KARARI ALMIYOR”

TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Başkanı Ayşe Keşir ise misafirperverliği için Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederek; “Ordu’da olduğum için, her şeyden önce büyük büyük dedelerimin toprağı burası olduğu için çok mutluyum” dedi.

Komisyon Başkanı Keşir, boşanma sebeplerinin araştırılması konusunda büyük bir tecrübeye sahip olduklarına vurgu yaparak; “Sorun nerde çıkıyor? Madde bağımlılığı, evde bir engelli ve yaşlı olması, psikiyatri hastalıkları, yoksulluk, işsizlik, eğitimsizlik gibi sorunlar insanları boşanmaya götürüyor. Kimse durup dururken boşanma kararı almıyor. Bir sorun var. Onun için o sorunları geniş olarak görebilmek için komisyonun çalışma alanını çok bütüncül ve geniş tuttuk. İnsanlar Urfa’da farklı sebepten, Antalya’da farklı ve Bursa’da farklı bir sebepten boşanıyorlar. Karadeniz’de sebep nedir, onu inceliyoruz. Sorunu doğru teşhis edemezsek, çözümü doğru üretme şansımız yok” diye konuştu.

Ordu ziyaretinin ardından Meclis Araştırma Komisyonu, 28 Mart 2016 Pazartesi günü Giresun ve Trabzon illerinde yapacakları çalışma ziyareti ve toplantıların ardından aynı günün akşamı Trabzon’dan uçakla Ankara’ya dönecek.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde