24 Temmuz 2024

ULAŞTIRMA ESKİ BAKANIMIZ HABİP SOLUK İLE YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİK

  • PDF

Ulaştırma Müsteşarımız ve Ulaştırma Eski Bakanımız Sivas Milletvekilimiz Habip Soluk Fatsa ilçemizde AK Parti Ordu Milletvekilimiz Ergün Taşçı ve Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ile birlikte Fatsa-Korgan-Niksar, Fatsa-Kumru-Niksar, Fatsa-Aybastı-Reşadiye yol çalışmalarında incelemelerde bulundu ve Fatsa çevre yolu projesi hakkında istişarelerde bulundu.
 Daha önceden Ordu Havaalanı Ünye çevre yolu ve Ordu çevre yolu projelerinde önemli katkılarda bulunduğu bilinen Ulaştırma eski Bakanımız Habip Soluk ilk olarak Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi'nde Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan AK Parti Ordu Milletvekilimiz Ergün Taşçı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Fatsa çevre yolu projesi hakkında istişarelerde bulundu.
 Daha sonra da İslamdağ mahallesine geçen Fatsa-Korgan-Niksar yol çalışmasının başlangıcı olan mevkiye giderek incelemelerde bulundu.
 Eski Bakan Habip Soluk burada yaptığı açıklamada Ordu ilimizde önemli çalışmalarda bulunduğunu belirterek, “Fatsa’ya gelirken uçakta Ordu Milletvekillerimiz ile karşılaştım. Daha sonra Ergün Taşçı arkadaşımızla Fatsa’da buluştum. Ailevi konumuzu hallettikten sonra Milletvekillerimizle buraya kadar gelmişken çalışmalar yapalım dedik. Ordu ilimiz için yapılan çalışmalarda üzerime ne görev düşüyorsa yapacağımı belirtmek isterim.” dedi.
   AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ise Fatsa'da kendilerine destek veren eski Bakanımızı Habip Soluk’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, “Sayın Bakanımızla hem harita üzerinde hem de yol çalışmasının yapıldığı yerde istişarede bulunduk. İnşallah sayın bakanımızın desteği ile Fatsa-Korgan-Niksar, Fatsa-Kumru-Niksar, Fatsa-Aybastı-Reşadiye yol çalışmalarında ve Fatsa çevre yolu projesinde önemli çalışmalar yapacağız.”  diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde