24 Temmuz 2024

ORDAK YÜZME KURSU ULUBEY’DE ETABI SONA ERDİ

  • PDF

Ordu Valiliği'nin desteği ile Ordu Dağcılık, Yüzme ve Arama Kurtarma Spor Kulübü tarafından ilkokul öğrencilerine ücretsiz yüzme kursu kapsamında ilk çalışma sona erdi. ‘’Ordu’da Yüzme Bilmeyen Kalmayacak’’ adlı projeyle ilk olarak Ulubey ilçesinden başlanan kurs 1 ay sürdü. Kurs sonunda Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ve antrenörlerin katılımıyla kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. 

 

Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan yaptığı açıklamada “Başta Kulüp Başkanını ve antrenörleri böyle güzel bir sosyal projeye imza attıkları için tebrik ederim. Bu projenin hayata geçmesinde Ordu Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Enver Yılmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 

 

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ise “Böyle bir projeyi düşünerek hayata geçiren Kulüp Başkanımız Özgür Yüksel nezdinde tün antrenör arkadaşlarımıza tebrik ederim. Projeye Ulubey İlçesinde başlamış olmaları beni ayrıca muylu etti. Çocuklarımızın hem sosyal hem de kültürel olarak gelişiminde bu tür çalışmalara son derece önemli. Ulubey’li hemşerilerim adına ORDAK Başkanı ve antrenörlerine böyle bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ederim” dedi.      

 

ORDAK yüzme sorumlusu Fatih Çelebi yaptığı açıklamada;  “Yaklaşık 40 öğrenci ile başladığımız kursumuz yapılan tören ile sona erdi. Öğrencilerin yüzmeye istekli olması kursun başarılı bir şekilde bitirmesi bizleri mutlu etti. Yüzme özellikle çocuklarınızın kendine olan güvenlerinin artmasını, sosyalleşmelerini, dayanıklılığının artmasın, daha sakin bir yapıya sahip olmalarını, kas iskelet sistemlerinin ve koordinasyonlarının gelişmesinde önemli bir rolü oynamaktadır. ORDAK yüzme okulu olarak deneyimli antrenörlerimiz eşliğinde 7’den 70’e herkese yüzme dersleri vermekteyiz. Su sporunu sevdirmeyi amaç edinmiş kulübümüz bu alanda kaliteli ve bilinçli sporcu yetiştirmeyi de görev edinmiştir” dedi. 

 

ORDAK Kulüp Başkanı Özgür Yüksel ise “Kulübümüz Ordu’da bir ilke imza atmıştır. Böyle bir projeyi hayata geçiren antrenörlerimiz ve ekibimizi tebrik ediyorum. Bilgi ve tecrübeleriyle yüzme sporunu imkanları olmayan gençlere öğretiyorlar. Umuyorum ki yüzmeyi öğrenen bu gençlerimizden nice şampiyonlar çıkacak ordumuzu Ulubey’imizi temsil edecektir” dedi

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde