24 Temmuz 2024

"CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA CİDDİ BİR YERİ VAR"

  • PDF

ORDU'NUN ÇALIŞKAN BİR BAŞKANI VAR

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Ordu'nun çok çalışkan bir belediye başkanı var. Sayın Cumhurbaşkanımız başarılı belediyeleri çok iyi takip ediyor. Bu çerçevede başkanımızın, sayın Cumhurbaşkanımızın yanında​ çok ciddi bir yerinin olduğunu bizzat kendisinden duydum" dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Yerli Düşünce Derneği tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen "Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemine Milli ve Yerli Bakış" isimli konferansa katılmak için Ordu'ya geldi. Topçu, konferans öncesi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

 

BAŞKAN YILMAZ: SAYIN TOPÇU'YA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Değerli büyüğümüz,  Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sn. Yalçın Topçu'yu Ordu'muzda, Büyükşehirimizde misafir etmenin onurunu yaşıyoruz. Hem bakanlığı döneminde, hem de Cumhurbaşkanımızın başdanışmanı olduktan sonra ilimizden her alanda imkanlarını esirgemeyen, gerek ekonomik katkısıyla gerekse fikri destekleriyle birlikte bizlere ön ayak olan saygıdeğer büyüğümüze teşekkür ediyoruz. Kendileri bakan iken, Ordu'ya ilk ziyaretinde, 'Ben Yalçın Topçu ağabeyimizi tanımadan sevdim' demiştim. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın başdanışmanı Yalçın Topçu ağabeyimizi inşallah bugün güzel bir konferansla misafir edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TOPÇU: ORDU'NUN ÇOK ÇALIŞKAN BİR BAŞKANI VAR

"Yerli Düşünce Dergisi ve Derneğinin düzenlemiş olduğu bir konferans münasebetiyle, hem insanını, hem belediye başkanını hem de taşını toprağını çok sevdiğim Ordu'da bir kez daha olma şansı buldum" diyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Her Ordu'ya gelişimde kendimi bahtiyar hissediyorum. Ordu'nun çok ciddi çalışkan bir Belediye Başkanı var. Onunda ifade ettiği gibi biz de kendisini çok sevdik. Ben Ordu'da olan Metin Gündoğdu için kardeşim derim. Onun da bir abisi var, oda kardeşim işte onu da Enver Bey olarak görürüm. Bunu da her yerde, herkesle de dillendiririm. Ben Enver Başkanı Allah için seviyorum. Ordu için seviyorum. Ordu'ya yaptığı hizmetleri biliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızda başarılı belediyeleri çok iyi takip ediyor. Bu çerçevede kendisinin onun yanında da çok ciddi bir yerinin olduğunu bizzat kendisinden duydum. Enver başkan bunları hakkediyor. İnşallah bugün Ordu'da ülkemizin meselelerini konuşacağız. Tabiki bunun yanında bölücü terör örgütü, dış politika, anayasa ve başkanlık sistemini konuşacağız" diye sözlerini tamamladı. 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde