24 Temmuz 2024

İletişim ve Kişisel Gelişim Eğitimi Düzenlendi

  • PDF

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Eğitim Birimi tarafından İletişim ve Kişisel Gelişim Eğitimi düzenlendi.

Ordu Anemon Otelde düzenlenen ve 3 gün süren eğitime Hastane Yöneticileri, Genel Sekreterlik çalışanları, tüm hastanelerdeki eğitim hemşireleri ve sağlık çalışanları katıldı.

21-23 Mart tarihleri arasında düzenlenen programın ilk günü Prof. Dr. Necati CEMALOĞLU Mobbing ve Personel Motivasyon Teknikleri konusunda eğitim verdi. İkinci gün Uzm. Psikoterapist İsmail KOÇ Öfke ve Stres Yönetimi, Zor İnsanlarla Başa Çıkma konularında uygulamalı eğitim verirken, üçüncü gün ise TRT’nin başarılı haber spikerlerinden Fulin Arıkan tarafından İletişim, Beden Dili, Etkili Sunum Teknikleri, Hitabet ve Diksiyon Eğitimi verildi.

Yönetici ve çalışanlara yönelik eğitimleri önemsediğini belirten Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu hastanede görev yapmanın sorumluluğunun büyük olduğunu belirterek bu tarz eğitimlerin, çalışanların farkındalık ve motivasyonlarını arttırmada önemli olduğunu söyleyerek: “Çağdaş bir toplum olabilmek, sağlık hizmetlerinin eksiksiz ve kaliteli sunumunu sağlamak ve sorunlara demokratik çözümler getirebilmek için, kurumumuza gelen hastalarımızla sağlıklı iletişim becerileri geliştirmek zorundayız. Hangi kamu kurum ve kuruluşunda çalışırsak çalışalım, toplumun içinde ne görev yaparsak yapalım insanlarla iletişim kurmak zorunda olduğumuzu kesinlikle unutmamamız gerekmektedir. Ne kadar iyi iletişim kurarsak o kadar insanlar üzerinde etkimiz artar. Düzenlediğimiz bu eğitime katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Eğitimin ardından Genel Sekreter Küçükoğlu TRT Spikeri Arıkan’a çiçek takdim etti. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde