24 Temmuz 2024

“HASTANE DOLMUŞÇULARI DERİN BİR NEFES ALDI”

  • PDF

Fatsa Devlet Hastanesi inşaatı süresince şehir içinde farklı yerlere taşınan poliklinikler hastane dolmuşçularını zor durumda bırakmıştı.

Yeni hastanenin açılışının ardından dolmuşçu esnafı derin bir nefes aldı.

Zorlu bir süreci sabır ve anlayışla geride bıraktıklarını ifade eden dolmuşçular, yolların iyileştirilmesiyle birlikte eski düzene geri döndüklerini ifade ettiler.

Yeni hastanemiz hayırlı uğurlu olsun diyen Fatsa 82 Nolu Hastane Dolmuş Kooperatifi Başkanı Hüseyin Uyguç: “ İnşaat sürecince işlerimizde büyük bir düşüş olmuştu ve bu da bizleri maddi anlamda olumsuz etkilemişti. Tabi bu süreci sabırla idame ettirmemiz gerekiyordu. Bizde gülü seven dikenine katlanır algısıyla bu zorlu süreci sabır ve saygıyla geride bıraktık. Bugün görüyoruz ki çok modern ve güzel bir hastaneye kavuştuk. Çok şükür bu süreç hızlı ilerledi ve bizlerde eski düzenimize geri döndük. Hastanenin açılması hastalar kadar bizleri de mutlu etti. Bozuk yollar düzenlendi. Fatsa hastane dolmuşçuları olarak derin bir oh çektik diyebiliriz. Tüm dolmuşçu arkadaşlarımızın gözü aydın. Ulaşım noktasında insanların hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Hizmetimizi en güzel şekilde vermeye devam edeceğiz” dedi. Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde