24 Temmuz 2024

TORUN “NE OLDU DA ÜLKE BU DURUMA GELDİ?”

  • PDF

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Geçmişte halkımıza kaostan çıkma sözü verenler maalesef bugün sadece taziye dileklerinde bulunuyorlar. Biz bunu hak etmiyoruz. Biz barış, kardeşlik, güven ve refah içinde yaşamak istiyoruz. Siyasetin de temel amacı budur." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ile Tekin BingölHatay'da partililerle bir araya geldi.

Hatay İl Başkanlığı'nda kendilerini karşılayan partililere seslenen TorunTürkiye'nin çok zor günlerden geçtiğini, Türkiye'nin her gün yeni bir acıyla uyandığını belirterek, ülkenin kaosun ortasında olduğunu ifade etti.

Torun, "Geçmişte halkımıza kaostan çıkma sözü verenler maalesef bugün sadece taziye dileklerinde bulunuyorlar. Biz bunu hak etmiyoruz. Biz barış, kardeşlik, güven ve refah içinde yaşamak istiyoruz. Siyasetin de temel amacı budur. Ama bu iddiayı sunanlar, 14 yıldır ülkeyi yönetenler geldiğimiz noktada hiçbir suçu yokmuş gibi davranıyorlar. Bu sorumluluğun altından kalkamazlar. Biz ölenlerin her gün acısını yaşıyoruz. Artık bu taziyeleri sonlandırmamız lazım. Ne oldu da ülke bu duruma geldi? Bunu iyi düşünmemiz lazım ve buradan hep birlikte çıkış yolunu bulmamız lazım. Bu ülke kardeşlik projesini ortaya koymak zorundadır. Ama 'Hep ben bilirim, ben ne dersem o olur anlayışı' bizi her geçen gün daha karanlığa doğru götürüyor" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde