24 Temmuz 2024

İSTANBUL BOLAMANLILAR DERNEĞİ’NDE İSMAİL DEMİRBAŞ DÖNEMİ

  • PDF



İSTANBUL BOLAMANLILAR DERNEĞİ BAŞKANI İSMAİL DEMİRBAŞ:
“İstanbul’da yaşayan Bolamanlılara yönelik desteklenebilir ve yatırım yapılabilir projeler üretmek istiyoruz”
 

İstanbul Bolamanlılar Derneği’nin 20 Mart 2016 günü gerçekleştirdiği 7. Olağan kongrede yeni Başkan Fatih Sultan Mehmet Vakfı  Üniversitesi  Öğretim Görevlisi İsmail Demirbaş yönetim kurulu Başkanlığına seçildi.
  Öğretim Görevlisi İsmail Demirbaş’ın yönetim kurulu Başkanlığına seçildiği ve Divan Başkanlığını Fatsalı hemşerimiz Yakup Yeşiltaş’ın yaptığı kongrede yönetim kurulu Abdullah Ergün,  (Bşk. Yrd.) Timucin Şensu (Genel Sekreter) Halil Özsoy (Sayman) Av.Göknil Ataç Aktaş (Yönetim kurulu üye) Mustafa Demirbas(Yönetim kurulu üye) Süleyman Özcan (Yönetim kurulu üye) Devrim Bağdatlı (Yönetim kurulu üye) Ahmet Mollamemişoglu (Yönetim kurulu üye) Ahmet Serdar(Yönetim kurulu üye), Celal Tunç, (Yönetim kurulu üye) isimlerinden oluştu.
 İstanbul Bolamanlılar Derneği’nin yeni Başkanı Öğretim Görevlisi İsmail Demirbaş kongre sonrası yaptığı açıklamada
  kongrelerine iştirak eden üyeler, derneğin kurucularına, geçmiş başkanlarına, yöneticilere ve derneğin bu güne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, “İstanbul'daki olağan üstü güvenlik önlemleri sebebiyle katılacak üyelerimizin bir çoğu kongreye gelemedi ama yine de kalabalık bir kongre gerçekleştirdik.” dedi.

  “DERNEĞİMİZİ BOLAMANLILARIN İÇİNDE YER ALMAK İSTEDİĞİ BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ” Derneklerin insanların birlikte yapma kültürü ile belli amaçlarını üyelerinin talep ve ihtiyaçlarını yerine getirmek, yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek amacıyla yasal olarak oluşturulan sivil toplum kuruluşları olduğunu ifade eden Demirbaş, “Derneğimizi Bolamanlıların içinde yer almak istediği bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Bu amaçla bir çok uygulamayı ve organizasyonu yapmak düşüncesindeyiz. Dernek merkezimizi bakıma alıp iç tertibatı ve dizaynı daha güzel hale getirmek, sorunlara çare üretme kudreti olan etkili ve yetkili misafirlerimizi ağırlayıp, insanlarımızın sorunlarına çareler üretmek istiyoruz.
Devlet kurumları ile ortak projeler, piknikler, yemekler, dernek merkezimizde organizasyonlar, tanıtım, promosyonlarla derneğimizi aktif bir kurum haline getirmek kararlılığındayız. Yönetici konumundaki üyelerimize proje eğitimleri vererek Bolamanımız ve İstanbul’da yaşayan Bolamanlılara yönelik desteklenebilir ve yatırım yapılabilir projeler üretmek istiyoruz.
Üye güncellemelerini ve hemşeri taramasını yaparak bilgilerimizi güncelleyecek ve reel çalışacağız. Bu konuda her görüş ve öneriye açık olduğumuzu hatta görüş ve önerileri beklediğimizi belirtmek isterim ve bu vesile ile herkese selamlarımızı sunarız.” diye konuştu.

 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde