24 Temmuz 2024

ALİBABA ŞARKÜTERİ BUGÜN DURU BEBEK İÇİN ÇALIŞIYOR

  • PDF

Lösemi hastası Duru Bebeğin tedavi masrafları için yapılan yardım kampanyalarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Fatsa ilçemizde faaliyet gösteren Alibaba Şarküteri işletme sahipleri minik Duru için yapılan yardım çağrılarına duyarsız kalmadı.

Bugün Alibaba Şarküteri ’den yapılacak olan alışverişlerin kazancını Duru bebeğin tedavi giderlerine katkı olarak bağışlayacaklarını duyuran işletme sahibi, diğer işletmelerden de aynı duyarlılığı göstererek Duru Bebeğin tedavisine katkı sağlanması gerektiğini belirttiler.

Duru bebek artık hepimizin bir yarasıdır ve elbette duyarsız kalmayacağız diyen Ali Baba Şarküteri işletme sahipleri: “Bir süredir iyi kalpli insanlarımız seferber oldu ve Duru bebek için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Fatsaspor bilet gelirlerini, simitçi kardeşimiz kazancını, öğrenciler harçlıklarını veriyorlar. İyi kalpli yardımseven insanlarımız kermes düzenleyerek katkı sağlıyorlar. Bizde bu halkanın devamı olarak bugün işletmemizin kazancını Duru bebeğin tedavi giderlerine katkı sağlamak için veriyoruz. Özellikle Çarşamba günü tüm müşterilerimizi ve arkadaşlarımızı Fatsa Belediyesi karşısındaki Alibaba’ya davet ediyoruz. Alacağınız her ürünün kazancı Duru Bebeğin tedavi giderlerine katkı sağlayacaktır” dedi.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde