24 Temmuz 2024

İSTİKLAL MARŞI, AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZ İLE BERABER MİLLETİMİZİN EN ÖNEMLİ DEĞERİDİR‏

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 95. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

İstiklal Marşının, milli mücadele azminin kutlu bir eseri olduğunu belirten Başkan Engin Tekintaş “Milli mücadeleyi destanlaştıran İstiklal Marşı, ay-yıldızlı bayrağımızla birlikte milletimizin en önemli müştereklerinden biridir” dedi.

 

Mehmet Akif Ersoy’un, İstiklal Marşı'nda milletimizin istiklal mücadelesindeki azim ve kararlılığını aynı potada birleştirdiğini belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş  “Yüksek ahlakı, toplumsal sorunları yürekten anlatışı, Akif’i İstiklal Marşımızın şairi olması kadar, daima milletimizin ortak bir değeri olmasını da sağlamıştır.İstiklal Marşımızın kabulünün 95.yıldönümü vesilesiyle bizlere bu güzel vatanı emanet eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz silah arkadaşlarını, bizi biz yapan değerlerimizi yüreklerimizde her daim hissetmemize vesile olan anlamlı Marşı bizlere hediye eden Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, bütün Şehit ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde