24 Temmuz 2024

“KADINLAR LOKALİ AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eşi Yeter Yılmaz’la birlikte Ordu Kent Konseyi Kadınlar Meclisi tarafından organize edilen “8 Mart Kadınlar Günü” etkinliğine katıldı.

 

Yoğun bir katılımın olduğu programda kadınlara seslenen Başkan Yılmaz; “Sizler Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in, ‘Cennet anaların ayaklarının altındadır’, ‘Kadınlar, sizlere Allah’ın bir emanetidir’ dediği insanlarsınız” dedi.

 

3 TANE PLAJI KADINLARIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK

 

Başkan Yılmaz konuşmasında Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik gerçekleştirdiği hizmetlerden örnekler vererek; “Kadınlara verdiğimiz değerin göstergesi olan 3 tane plaj açtık. Büyükşehir Belediyesi olarak Karadeniz Bölgesi’nde ilk defa bizim hizmete açtığımız kadınlar plajı,  modernliğin, çağdaşlığın ve estetiğin gereğidir. Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde açtığımız bu plajlardan kadınlarımız, son derece memnun olup bu plajlar içerisinde her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, müstakil, korunaklı ve özel bir alanda denize girme fırsatına kavuştular” dedi.

 

7 İLÇEDE KADINLAR LOKALİ AÇTIK, SIRADA DİĞERLERİ VAR

 

Söz verdiğimiz gibi tüm ilçelerde kadınlar lokali açıyoruz diyen Başkan Yılmaz; “Elif-Der önderliğinde 7 ilçede kadınlar lokali açtık, diğer ilçelerde de çalışmalar devam ediyor. Bu lokallerde istirahat etme, çocuk emzirme, abdest alma, yemek yeme gibi sosyal ihtiyaçların karşılanabileceği alanlar var. İleride fitness aletleri koymak suretiyle kadınlarımıza günlük spor faaliyetlerini yapabilecekleri bir fonksiyon kazandıracağız” şeklinde konuştu.

 

KADINLAR, ORMEK’LE MESLEK ÖĞRENİYOR

 

Başkan Yılmaz, ORMEK bünyesinde Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde açtıkları kurslarla kadınları meslek sahibi yaptıklarını söyleyerek; “Bayanlarımız bu kurslara yoğun ilgi gösteriyor ve bu kurslar sayesinde meslek sahibi oluyor” dedi.

 

 “Sizler bizim annemiz, kardeşlerimiz ve bacılarımızsınız. Sizleri el üstünde tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz” sözleri ile konuşmasını tamamlayan Başkan Yılmaz, daha sonra eşi Yeter Yılmaz ile birlikte programa katılan tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü’nü tebrik ederek kadınlara çiçek takdim etti.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde