24 Temmuz 2024

BEM BİR-SEN ORDU İL BAŞKAN YARDIMCISI MESUT ERGÜN FATSA BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞAN KADINLARIN ‘8 MART KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

  • PDF

Bem Bir-Sen Ordu İl  Başkan Yardımcısı Mesut ERGÜN   Fatsa Belediyesi’nde çalışan kadınların ‘8 Mart Kadınlar Günü’nü Kutladı.

Bem Bir-Sen Ordu İl Başkan Yrd. Mesut Ergün ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Fatsa Belediyemizde çalışan bayan arkadaşlarımızla hem hasbihal etmek hem de onların Kadınlar Günü’nü kutlamak için program yaptık. Bizim için her gün kadınlar günüdür çünkü Peygamber efendimiz hadis-i şerifinde ‘Cennet anaların ayağı altındadır’ diyerek kadınlarımızı övmüştür. Biz de kadınlarımızı erkekler olarak olsun toplum olarak olsun el üstünde tutmak zorundayız. Kadınların ’çok değerli bir varlık’ olduğu ifade ediliyor. Biz bir gün değil, 365 gün kadınlar günü olarak kabul ediyoruz” diye konuştu.

Ben Bir-Sen Ordu İl  Başkan Yardımcısı Mesut Ergün  Belediyede çalışan tüm bayanları tek tek gezdi’ onlara sendika adına hediyelerini takdim etti. Ergün ayrıca Programa katılamayan  Bembirsen İl Başkanı Rahmi ÇAKAR ın da selamlarını tüm personellerine iletti.

                Mesut Ergün ; Bembirsen olarak Fatsa Belediyemizde en güçlü sendika biziz % 100 e yakın üyeye sahibiz, idare ile uyum içerisinde çalışıyoruz Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan beyin destekleri ile geçen yıl sosyal dengemizi de yaptık. Bize destek olan Başta Belediye Başkamınız ve Başkan yardımcılarımız olmak üzere tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde