24 Temmuz 2024

AUTO ESTETİX ARAÇLARA ESTETİK KATIYOR

  • PDF

Otomobilin her alanında tamir ve onarımın ilk günkü halini ortaya koyabilmek için son derece profesyonel kadroyla çalışan Auto Estetix ilçemizde hizmet vermeye devam ediyor.

Otomobil sahiplerinin dikkat etmesi  gereken hususlara değinen Auto Estetix sahibi Adil Turan, biz bir otomobilin bütün estetik sorunlarına çözüm üretmek için profesyonel ve alanında uzman kişilerle çalışıyoruz ifadesini kullandı.

Müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunu vurgulayan işletme sahibi Adil Turan: “İç ve dış yıkama, kaporta boya, pasta cila ve boya koruma, iç ve dış detaylı temizlik, far temizliği, motor temizliği ve koruma, jant boyama, deri koltuk boyama, direksiyon boyama, boyasız düzeltme, sigara yanığı, kırık plastiklerin parçaların onarımı ve otomobil ekspertiz hizmetlerini sunuyoruz. Auto estetix olarak kullanmış olduğumuz bütün ürünler kaliteli ürünlerdir. Uygulama esnasında kullanmış olduğumuz ürünler profesyonellik gerektirmektedir. Biz bir otomobilin tüm estetik sorunlarının çözüm alanında ciddi hizmet vermekteyiz” dedi.  

Otomobil sahiplerinin dikkat etmeleri gereken en önemli hususlardan bir tanesi araç içerisinde asla sigara kullanılmamasıdır diyen Turan: “Bakıma aldığımız otomobillerde gördüğümüz sorunlar arasında elle tuttuğumuz tüm eşyaların hızlı deforme olduğu görülmektedir. Elle tutunduğumuz yerler ıslak mendille silinmemelidir, nemli bez kullanmak daha uygundur. Sıvı maddeleri araçlarında taşırken dikkat etmelidirler. 3 veya 5 saat içerisinde otomobillerine binmeden önce otomobillerini havalandırmaları sağlımız açısından önem taşımaktadır. Otomobil park alanlarında otomobillerin kapıları açılırken diğer otomobile çarptığında boyamadan kaybedemeyeceğimiz küçük göçükler oluşmaktadır. Park ederken araçlara mesafe koymaları hususunda dikkat etmeliler. Araçlarına mutlaka 5 ayda bir boya koruma yaptırmalıdırlar” dedi.

 YENİHABER

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde