24 Temmuz 2024

FATSALI GÜRE: “BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYORUZ”

  • PDF

TV 6 ekranlarında yayınlanan 6. Rota programı bu hafta Fatsa, Ünye ve Ordu’ya konuk oldu.

Fatsalı televizyoncu Barış Güre’nin yapımcılığını gerçekleştirdiği program büyük bir ilgiyle takip edildi.

Televizyonculuk sektöründe başarılı çalışmalara imza atarak farklı projeler gerçekleştiren Barış Güre; “Fatsa’yı bulunduğum sektörün her noktasında tanıtmak için elimden gelen çabayı gösteriyorum” dedi.

Arkadaşımın tavsiye üzerine Radyo ve Televizyonculuk üzerine eğitimini tamamladığını belirten Güre; “Elektronik görüntü ve ses sitemleri bölümünden mezun olduktan sonra üniversiteyi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Giresun Üniversitesinde radyo ve televizyon bölümünü tamamlayarak bitirdim. Öğrenciliğimin ikinci yılında ulusal kanala program yaparak; ödüllü projelere imza attık.” dedi.

Başarılı çalışmalara imza atmamızda yakın arkadaşlarım her zaman destekçim olmuştur diyen Güre; “Aynı dönem içinde Topal Osman filminin galasına davet edildik. Bunun ardından sektörü sevdim ve içine girdim. Üniversite eğitimimden sonra iş için bir kaç teklif vardı fakat beni üniversite hocam Oğuzhan ÖZTAY; RTGD (Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği) Başkanı ve TV6 Genel Yayın Yönetmeni Deniz Güçer’le tanıştırdı. Bunun sonucunda Ankara’ya yerleştim. Şuan TV6'da projeler yapmaya devam ediyorum. Memleketim Ordu’yu ve Fatsa’yı çok seviyorum. Memleketimizin tanınması için programlar yapıyorum. Bir Fatsalı olarak bu sektörde daha başarılı işlere imza atarak; güzel işler başarmayı hedefliyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde