24 Temmuz 2024

SEMERKAND VAKFI BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ DÜZENLEDİ

  • PDF

Semerkand Vakfı Fatsa temsilciliği ve Arifan, Davet, Deva derneklerinin düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik ve kermes yemeği yaklaşık 600 kişinin katılımıyla Fatsa Belediye Kültür Sarayında gerçekleşti.

Semerkand Fatsa Temsilciliği Vakıf Başkanı Erkan Güleç organizasyonda yapmış olduğu konuşmasında; “Bu organizasyonlar birlik ve beraberliğimiz için bizleri hayra vesile olmamız için gerçek manada motive ediyor” dedi.

Vakfımız adına yapmış olduğumuz kermes faaliyetlerinden elde edilen gelirlerle ilçemizde fakir, muhtaç kişi ve ailelere kumanya, giyecek ve nakdi yardımlarda bulunuyoruz diyen Erkan Güleç; “Bu yardımlarımız hız kesmeden devam edecektir. Bu yemek organizasyonları birlik, beraberlik, moral ve motivasyonumuz için hepimiz adına hayırlı geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Güleç, vakıfların önemine değinerek;  “Örnek olarak Suriye sınırında faaliyet gösteren Semerkand Vakfına mensup Beşir Derneği Suriyeli kardeşlerimize günde 20 bin ekmek ve 10 bin kişiye yemek dağıtıyor. Bunlar Beşir Derneğimizin dünyada ki faaliyetlerinin küçük bir kısmını oluşturmaktadır. Bunun dışında kısaca örnekler verirsek; kandil gecelerinde kandil simidi dağıtıldığı, Vakfımızın gönüllülerinden ve kumbaralardan toplanan gelirlerden her ay onlarca öğrenciye burs veriyoruz. Fatsa’da ve bizimle ortak dayanışma gösteren Kumru, Korgan, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar ilçelerimizdeki vakıf gönüllülerimize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de Semerkand vakfı olarak hayra vesile olma noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Haber Merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde