24 Temmuz 2024

FAGİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI

  • PDF

FAGİAD (Fatsa Genç İş Adamları Derneği) yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen TUGİK mali genel kuruluna katıldı.

Ardından Ankara’da birtakım temaslarda bulunan FAGİAD yöneticileri, bölge milletvekillerini ziyaret ederek bölge sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Ankara ziyaretiyle ilgili gazetemize özel birtakım açıklamalarda bulunan FAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Serkan ERDİK; “Yapmış olduğumuz ziyaretler esnasında gördük ki; Ordu Milletvekillerimiz özellikle bölgenin sorunlarıyla ilgili birlik içerisinde olup, ortak bir tavır sergiliyorlar” dedi.

“Sayın Cumhurbaşkanımız Yerli ve Milli Duruşumuza Saygı Duyduğunu Vurguladı”

Açıklamalarını sürdüren Erdik; “FAGİAD (Fatsa Genç İş Adamları) yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, 11 Şubat Perşembe günü Mali Genel Kurulumuza katılmak üzere Ankara’ya gittik. Mali genel kurulumuza, Genel Başkanımız Erkan Ural,  Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazonoğlu’nun yanı sıra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da teşrif etti.  Bütün dernek üyeleri ve yönetimleri ile birlikte mali genel kurulumuzda hazır bulunduk. Bu hususta şunun altını çizmem gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız özellikle konfederasyonumuzun ortaya koyduğu yerli ve milli duruşa saygı duyduğunu ısrarla altını çizerek vurguladı. “Yaşadığımız bu süreçte milletimizin ve devletimizin yanında olması bizler açısından çok önemlidir” ifadesini kullandı. Bizler Fatsa Genç İş Adamları Derneği olarak konfederasyonumuzun bu güne kadar yapmış olduğu çalışmaların birçoğunda hazır bulunduk. Özellikle konfederasyonumuz yeni başlattığı bir kampanya var. “Türkiye Turistiyiz” kampanyası. Sayın Cumhurbaşkanımız bu kampanyanın çok önemli olduğunu, özellikle yurt dışına tatile gitmek isteyenlerin bu sene tatil tercihlerini, iş toplantılarını veya diğer organizasyonlarını Türkiye’de yapmaları gerektiğini söyledi. En önemli nokta şu ki, ekonomik verilere baktığımızda moral bozacak bir sıkıntının olmadığını ifade etti. Genç iş adamlarına “moralli olan, istikbal bizimdir” duyurusunu yaptı” dedi.

“Bizim İçin Gurur Verici Değerler”

Bölgemizin yetiştirdiği çok önemli değerleri Ankara’da ziyaret etmek bizleri onurlandırmıştır diyen Erdik; “Mali Genel Kurulumuzu bitirdikten sonra, Cumhurbaşkanlığı külliyesine geçtik. Orada, Ordumuzun yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan Devlet Denetleme Başkanı Yunus Arıncı’yı ziyaret ettik. Bizleri büyük bir içtenlikle ağırladı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Fatsa, Ordu ve Derneğimiz ile ilgili çok güzel istişarelerde bulunduk. Akabinde Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı görevine getirilen Eski Milletvekilimiz İhsan Şener’i ziyaret ettik. Bir saate yakın bir görüşme gerçekleştirdik.  İhsan Bey’den de mutlu haberler aldık. Bunlar bizim için gurur verici değerler. Ordu’nun yetiştirdiği değerlerin oralarda olması çok önemlidir. Daha sonra meclise geçerek, Ordu Milletvekillerimiz Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı ile verimli toplantılar gerçekleştirdik. Özellikle bölgenin sorunlarıyla ilgili ve FAGİAD ile ilgili kendilerine bilgiler verdik. Şunu bir kez daha gördük Ordudaki milletvekillerimiz bir birlik içerisindeler. Hepimizi ilgilendiren konularda ortak bir tavır sergiliyorlar. İstenilen istekler, kısa, orta ve uzun dönemde değerlendirilip cevapları veriliyor. Bizlerde FAGİAD olarak bölge milletvekillerimizi Fatsa’da ağırlayarak, Fatsa’nın birçok konusunu dile getirip görüş alışverişinde bulunacağız. Bununla birlikte saatini denk getiremeyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ile görüşemedik ama sağ olsunlar bizimle yakın bir temas kurdular. En kısa zamanda Seyit Beyi de ziyaret edeceğiz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Haber: Emre ESER

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde