24 Temmuz 2024

KAZIM TÜRKMEN’İN ADI YAŞATILACAK

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen oturuma Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başkanlık yaparken, imarla ilgili gündem maddeleri dışında iki madde dikkat çekti.

BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen rapora göre yurtiçi ve yurtdışı müsabakalarda üstün başarı gösteren ve derece alan sporculara ödül verilmesine ilişkin talep oy birliği ile kabul edildi.

Ulusal ve uluslararası çeşitli spor dallarında ilimizi ve ülkemizi temsil eden ve dereceye giren başarılı sporculardan Türkiye’de birinci olan sporculara bir tam altın, Balkanlar’da ve Avrupa’da birinci olan sporculara üç tam altın, ikinci olan sporculara iki tam altın ve üçüncü olan sporculara bir tam altın, Dünya Şampiyonaları’nda birinci olan sporculara beş tam altın, ikinci olan sporculara üç tam altın, üçüncü olan sporculara ise iki tam altın ödül verilmesi Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin bir başka maddesi ise Ordu Eski Belediye Başkanı ve Ordu Eski Milletvekili Kazım Türkmen’in isminin bir caddeye verilerek yaşatılması konusu idi. Konu hakkında görüşlerin açıklanmasının ardından meclisin oy birliğiyle aldığı karar ile Cumhuriyet Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nin ismi Kazım Türkmen Caddesi olarak değiştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 15 Şubat 2016 Pazartesi günü toplanmak üzere bugünkü oturumunu tamamladı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde