24 Temmuz 2024

TEKİNTAŞ: “NİSAN AYINDA TAŞINMAYI HEDEFLİYORUZ”

  • PDF

Altınordu Belediyesi’nin Yeni Mahallede yapımı devam eden yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, binanın son durumu  hakkında bilgi aldı.

AK Parti Ordu Milletvekilleri Gündoğdu ve Taşçı’ya incelemelerinde Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli de eşlik ettiler.

Milletvekili Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı ile beraberindekiler ilk önce Cumartesi pazarı esnafını daha sonra ise yeni hizmet binasının birinci katında faaliyet gösteren Altınordu Belediyesi’ne ait birimlerde görevli personelleri ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin ardından modern yapısı ile Altınordulu vatandaşların beğenisini kazanacak ve Altınordu Belediyesi’ni tek çatı altında hizmet vermesini sağlayacak yapımı devam eden yeni hizmet binasında incelemelerde bulunuldu.

İncelemelerin ardından değerlendirmede bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yeni hizmet binasına Nisan ayında taşınmayı hedeflediklerini söyledi.

​      ​

Başkan Tekintaş, açıklamasında şunları kaydetti:  “Nisan ayı itibariyle yeni hizmet binamıza taşınmayı planlıyoruz. Bugün burada çalışan ekibimizle bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Milletvekillerimiz ile birlikte hizmet binasında çalışan ekibi hem ziyaret edelim hem de çalışmayı takip edelim istedik. Hızla hareket etmeye gayret ediyoruz. Bu binayı Nisan ayına yetiştireceğiz. Milletvekillerimize bu zamana kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonrada devam edeceğini biliyoruz. Biz birlikte hareket ediyoruz”

​  ​

MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU: “BAŞKAN TEKİNTAŞ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

​    ​

Milletvekili Metin Gündoğdu ise Başkan Tekintaş ve ekibine bu çalışmalar için teşekkür ederken, şöyle konuştu: “  Altınordulular yeni bir hizmet binasına kavuşuyor. Çok güzel bir proje. Bu çalışma Nisan Ayı gibi sona erecek. Bu binanın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Emeği geçen Belediye Başkanımız Engin Tekintaş başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum. Ordu daha güzellerine layık” şeklinde konuştu. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde