24 Temmuz 2024

EĞİTİMLERDEN KURUMLAR DA FAYDALANIYOR

  • PDF

 

Oluşturduğu güçlü kadro ile 19 ilçede yatırımlarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, daha kaliteli hizmetler ortaya koymak amacıyla düzenlediği eğitim seminerleriyle hem kendi personelinin hem de diğer kurumlarda çalışan personelin kişisel gelişimine katkı sağlıyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin sonuncusu, ünlü Düşünce Koçu Münir Arıkan tarafından verilen “Liderlik ve Kişisel Gelişim” konulu eğitim ile gerçekleştirildi. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen eğitime Ordu Büyükşehir Belediyesi personeli ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurumların çalışanları katıldı.

 

Liderlik ve kişisel gelişimle ilgili önemli konulara değinen Düşünce Koçu Münir Arıkan, liderde olması gereken özellikler, öğretmenin öğrenci yetiştirme konusundaki zayıf yönleri ve yapması gerekenler, idareci-veli ve idareci-öğrenci arasındaki ilişkiler, teknolojinin öğrenci üzerindeki olumlu-olumsuz etkileri konularında katılımcılara bilgi verdi.

 

MÜNİR ARIKAN KİMDİR?

 

3 Mart 1967’de Gaziantep’te dünyaya geldi. Gaziantep'te doğup büyüyen Arıkan, ilkokulu 7 Ocak İlk Öğretim Okulu’nda, ortaokul ve lise eğitimini ise Osmaniye İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Yüksek öğrenimini ODTÜ Kamu Yönetimi ve ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümleri ile İstanbul Üniversitesi SBF Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Münir Arıkan, dünyanın ilk düşünce koçudur.

  

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde