24 Temmuz 2024

KURALLARA UYMAYANLARA İŞLEM YAPILIYOR

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler cadde, sokak ve iş yeri denetimlerine devam ediyor.

GÖLKÖY, GÜRGENTEPE VE KORGAN’DA DENETİM YAPILDI

Vatandaşın sağlığını ve huzurunu korumak amacıyla Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde denetim çalışmalarına devam eden zabıta ekipleri, Gölköy, Gürgentepe ve Korgan ilçelerinde yaya kaldırımı işgali, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı denetimi yaptı.

KALDIRIM İŞGALİNE SON VERİLDİ

İlçe belediyelerine bağlı zabıta birimleri ile koordineli bir şekilde Gölköy ilçesi otogar mevkii ve Fevzi Çakmak Caddesi ile Gürgentepe ilçesinde ana cadde ve pazar yerinde yapılan denetimlerde, yaya kaldırımı yapan esnaflar uyarıldı. Esnaflara ait malzemelerin iş yerlerinin içine alınması sağlanarak kaldırım işgaline son verildi. 

Korgan ilçesinde ise 30 iş yerinde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı denetimi yapıldı. Evraklarında eksiklik tespit edilen işletmelerle ilgili tutanak tutularak yasal işlem başlatıldı.

ESNAFLARIMIZ DAHA DİKKATLİ DAVRANMALI

Vatandaşlarımızın sağlığı ve toplum huzurunun muhafaza edilmesi amacıyla denetimlerin bundan sonra da devam edeceğini bildiren zabıta ekipleri, iş yerleri ile ilgili belge ve izinlerin tam olması, eksik olan belgelerin bir an önce tamamlaması ve yaya kaldırımlarına malzeme konulmaması konusunda esnafların daha dikkatli davranmalarını istedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde