24 Temmuz 2024

ŞUBAT AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2016 yılı Şubat ayı programını oluşturdu. Şubat 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri kitapçığı vatandaşlara dağıtıldı.

Ay içerisinde düzenlenecek paneller, tiyatrolar ve konferansların yer aldığı kitapçıkta Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 01 Ocak – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf yarışmasında sergilenmeye layık görülen eserlerin Büyükşehir Sanat Galerisi’nde Ordulularla buluşacağı belirtildi.

Başkan Enver Yılmaz; “Şubat 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının içeriği hakkında verdiği bilgide 19 ilçenin tamamında kültür sanat faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Başkan Yılmaz’ın kitapçığın önsözü için yaptığı açıklama ise şöyle:

“Şubat ayı ile birlikte artarak devam eden yoğun kar yağışı ile mücadelemizin 19 ilçemizde aralıksız devam ettiği bu günlerde, zorlu şartlara sahip coğrafyamızın her bir köşesinde eşsiz kar manzaraları da kentimize ayrı bir güzellik katıyor.

Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz konferanslarımız, panellerimiz ve tiyatrolarımızı bu ay itibarıyla yenileyerek sizlere sunuyoruz. “Komşu Köyün Delisi” adlı yepyeni tiyatro oyunumuzla sezon boyu aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirmenizi sağlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf yarışmamızda seçilen dört mevsime ait sergilenmeye değer toplam 74 adet fotoğraf ile Büyükşehir Belediyemiz sınırları içerisinde kentimizin tarihi yapıları ve doğal güzelliklerinin yanı sıra bölgemize ait kültürel özellikleri ve mahallelerimizdeki sosyal hayatı Şubat ayında siz değerli sanatseverler ile buluşturacağız.

Her geçen gün kültüre ve sanata daha çok yön veren bir Büyükşehir olarak, insanımıza daha çok yatırım yapma yolunda hedefimizin ne kadar büyük olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda Şubat ayı için hazırladığımız birbirinden güzel etkinliklerimizle yarıyıl tatiline giren tüm öğrencilerimizin tatillerini dolu dolu geçirmelerini temenni eder, tüm halkımıza hayırlı ve bereketli günler dilerim.”

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde