24 Temmuz 2024

Vali Balkanlıoğlu, “Tiyatro, Hayatın Bir Yansımasıdır”

  • PDF

 

Oksijen Kültür Sanat Atölyesi Derneği tarafından hazırlanan ‘Sizi Oyuna Getirdik’ adlı tiyatro oyununun galası yapıldı.

 

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen galaya Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve çok sayıda tiyatrosever katıldı.

 

Yönetmenliğini Nurgül Çoluk'un yaptığı ‘Sizi Oyuna Getirdik’ adlı tiyatro oyununun galasında bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Oyuncuların her biri farklı mesleklerde çalışmalarına rağmen çok güzel bir sahne performans sergilediler. Dışarıda olup bitenleri tiyatro sahnesine çok güzel yansıttılar. Dışarıda gördüğümüz insanlar, evdeki insanlar, aslında her biri bir alem. Çok mutlu gördüğünüz aile tablolarına içeriden baktığınız zaman dramlarını görebiliyorsunuz. Aynı şekilde büyük sevinçler de yaşadıklarına şahit olabiliyorsunuz. Biz bunları tam manasıyla göremiyoruz. Oyunda olduğu gibi bir parkta oturup akşama kadar insanları izlesek kim bilir nelere şahit olacağız. Aslında insanlar bu dünyada bir rol paylaşıyor. O roller tamamlandığında ise Rahmet-i Rahman'a kavuşulmuş oluyor. Geriye ise anıları kalıyor. Farklı yaşta ve meslekte insanların yaşam hikayelerinin çok güzel işlenmiş olduğu bu oyunda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye ifade etti.

 

Başkan Tekintaş; "Sanata ve sanatçıya desteğimiz devam edecek"

 

OKSM'de sahne alan tiyatro oyununun sonunda bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "İnanıyorum ki oyununun gösterimi, oyuncuların gelişimi ve ‘Usta’ haline gelmek, buralardan geçiyor. Altınordu Belediyesi olarak bu sürecin devam etmesi adına katkılar sunmaya devam edeceğiz. Sergilenen tiyatro oyununda parkların temiz tutulmasına yönelik mesajların da verilmiş olmasını çok yerinde buluyorum. Tüm oyuncu kadrosunu ve sahne arkasını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Galaya katılanlar tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlenen, Nurgül Çoluk'un yönetmenliğini yaptığı tek perdelik müzikal komedi oyunu "Sizi Oyuna Getirdik",  3 - 8 - 15 - 22 ve 29 Şubat'ta OKSM'de tiyatroseverler ile tekrar buluşacak. 

 

Son Güncelleme: Perşembe, 28 Ocak 2016 09:50

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde