24 Temmuz 2024

Ordu Valiliği İSAY2 Eğitimi Düzenledi

  • PDF

 

Ordu Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğünce, İnternet Sayfaları Yönetimi(İSAY2) eğitimi düzenlendi.

 

İçişleri Bakanlığı’na bağlı merkez ve taşra teşkilatının internet sitelerini tasarlamak amacıyla başlatılan İnternet Sayfaları Yönetimi(İSAY2) ile ilgili kaymakamlıklar, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı(YİKOB), İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü personellerine eğitim verildi.

 

Ordu Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından verilen eğitim programı hakkında açıklamada bulunan Bilgi İşlem Şube Müdürü Nuriye Temiz, “Bakanlığımıza bağlı merkez ve taşra teşkilatları, internet sitelerini tasarlamak amacıyla İSAY kullanıyorlardı. İnternet altyapılarının gelişimi ve güvenlik ihtiyacı ile bu tasarım yeterli gelmemeye başladığında, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının talimatıyla İSAY’ın bir üst versiyonu olan İSAY2 sistemi kullanıma sunuldu. Yeni yapılan güncellemeler ve güvenlik boyutunun artırılması ile İSAY2 geliştirilmiş ve kurumların ihtiyacına sunuldu. Önceki versiyonda sabit şablon ve standart web tasarımları bulunmaktaydı. İSAY2’de ise, internet ara yüzü ile yönetilen, kullanıcıya tasarım esnekliği sunan ve içeriklerini yönetebildiği bir imkan sağlamakta. İSAY2 böylelikle valilik birim müdürlüklerinin, kaymakamlıkların, nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerinin kolayca kullanabileceği hale getirildi. Bilgi İşlem Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar sonucunda Ordu Valiliği’nin resmi internet sitesi İSAY2 kullanılarak yenilendi. Kaymakamlıkların, YİKOB’un, nüfus müdürlüklerinin internet sitelerini yenilemeleri amacıyla bu eğitim programını düzenledik” dedi.

 

Bilgi İşlem Şube Müdürü Nuriye Temiz’in yaptığı bilgilendirmenin ardından, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü personelleri tarafından İSAY2 sistemi hakkında, eğitim programına katılan personellere eğitim verildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde