24 Temmuz 2024

BAŞARILI DOKTORLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

  • PDF

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği uhdesinde görev yapan doktorlara başarılı çalışmalardan dolayı Valilik Makamı tarafından başarı belgesi verildi.

 

Ordu Valiliği tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilen doktorları belgelerini takdim etmek üzere Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu makamında kabul etti.

 

Burada bir konuşma yapan Genel Sekreter Küçükoğlu: “Farklı güzellikleri, özellikleri ve zenginlikleri olan ilimizde, insanımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizin sağlık alanında üst noktalara ulaşması ile kaynaklarının daha iyi değerlendirilebilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerek fiziki şartlar ve gerekse sağlık çalışanlarımız açısından önümüze koyduğumuz hedeflerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Bu hedefleri gerçekleştirmede en büyük gücümüz nitelikli ve çalışkan sağlık personelimizdir. Birliğimiz uhdesinde görev yapan hekimlerimizin gösterdikleri üstün başarı ve özverili tutumu Valiliğimiz tarafından da fark edilerek başarı belgesiyle ödüllendirilmişlerdir. Hekimlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca buradaki arkadaşlarımızın nezdinde şu an burada olmayan ancak, görevini sorumluluk bilinci, özveri ve samimiyetle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızı da kutluyorum ” dedi.

 

Genel Sekreter Küçükoğlu başarı belgelerinin takdim edilmesinden sonra hekimlerle bir süre sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi. Ayrıca Ordu İline yapılması planlanan yeni projeler ve nitelikli sağlık hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde