24 Temmuz 2024

“KADINLARIMIZ HER ALANDA DAHA AKTİF OLACAK”

  • PDF

Fatsa’da kadın hareketi platformu Eylem Aydın başkanlığında faaliyetlerine başladı.

Gazetemizi ziyaret eden Fatsa Kadın Hareketi Platformu yönetimi Eylem Aydın başkalığında Feray Eren, Hatice Durak, Nur Öcal, Şule Kibar ve Ayşe Cinoğlu’ndan oluşuyor.
Kadınların siyasi, sosyal ve kültürel alanda daha aktif ve katılımcı olmalarını sağlamak için bu platformu kurduk diyen Eylem Aydın; “Altı bayan tarafından kurulan ve Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın destek verdiği Kadın Hareketi Platformu Fatsa’da birçok anlamda kadınların her konuda öne çıkması adına çalışmalar yapacaktır” dedi.

“Kadılar daha çok söz sahibi olmalı”
Kadınların her alanda daha çok söz sahibi olması, ayrımcılık, şiddet gibi kötü muamelerle karşılaşmaması için toplumda bu yönde farkındalığın artırılması gerekiyor diyen Aydın; “Kadının neleri başarabileceğini göstermek ve güçlü olduklarını hissettirmek ve tüm kadınlarımıza yol göstermek, ufuk açmak, cesaret vermek amacıyla biraya geldik” dedi.

“Neler yapabilceklerini anlatayacağız”

Amaçlarının her alanda ve her meslekte farklı sorunlarla mücadele ederek başarılı olmuş güçlü kadınları ortaya çıkarmak olduğunu belirten Aydın; “Kadınların, cesaretle verdikleri mücadeleleri sayesinde mesleklerinde en iyi noktaya gelmiş ve başarılı olmuş kadınlarımızı ortaya çıkarmak. Bu kadınlarımızın hangi zorlu şartlardan geçerek başarılı olduklarını önlerine çıkan engellere rağmen kendilerine olan inançlarını ve özgüvenleri sayesinde neler yapabileceklerini anlatabilmek. Tüm kadınlarımıza yol gösteren ufuk açan, cesaret veren çalışmaları yapacağız” dedi.
Haber: Emre ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde