24 Temmuz 2024

KÜÇÜKOĞLU “MR CİHAZI YENİ HASTANE İLE BİRLİKTE HİZMET VERECEK”

  • PDF

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Murat Küçükoğlu, Fatsa halkı tarafından son günlerde yeni hastanede MR cihazı olmayacak şeklinde kamuoyunda merak edilen MR cihazı ile ilgili gazetemize bir açıklama yaptı.

Yenİ yapılan 350 yataklı Fatsa Devlet Hastanesi’nin Şubat ayı içinde açılacak olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Küçükoğlu, Fatsa halkının  MR cihazının hastanede olmayacağına ve MR için Ünye Devlet hastanesine gideceği söylentilerine açıklık getirerek, bu iddiaların doğru olmadığını, Fatsa Devlet Hastanesinin açılışında hem Tomografi hem de MR cihazının hazır olacağını belirtti.

Fatsalılar, “Muayene için Fatsa’ya Tomografi ve MR için Ünye’ye gideceğimiz söyleniyor. Ünye’ye gideceksek Fatsa’ya niye hastane yapıyorlar” diyerek tepkilerini dile getirmişlerdi.

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Küçükoğlu, MR ihalesine çıkıldığını,  “Şu anda ihalenin hukuk süreci devam ediyor. İnşallah hukuki sürecin tamamlanması ile beraber MR çekimi hastanemizin açılışı ile birlikte başlamış olacak”

Çalışmalarının planladığı gibi gittiğini söyleyen Küçükoğlu, ”Bu arada hastanemizin otomasyon sistemleri, medikal sistemleri ve metal sistemleriyle alakalı sistemlerin son testlerini yapmaya başladık ve devam ediyoruz. Buna göre de değerlendirmeleri de bitirmiş olacağız. Bu noktada ameliyathaneler, yoğun bakımlar, diş, diyaliz ve buna benzer alanların hepsini gezdik ve değerlendirdik. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki 10 veya 15 günlük süre zarfında devir teslimlerle ilgili alakalı işlemlere başlayacağız” dedi Haber : Muharrem GÖÇ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde