24 Temmuz 2024

RADYO MEGA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  • PDF

Fatsa Matbaası, Yeni Haber Gazetesi, Harman Dergisi İmtiyaz Sahibi Yavuz Selim ESER, Genel Müdür Emre ESER ve Yayın Yönetmeni Sümeyra ÖZCÜRE Radyo Mega’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Radyo Mega İmtiyaz Sahibi Çiğdem BEKDEMİR’e Fatsa’daki yeni yayın döneminde başarılarını ileten Yavuz Selim ESER; “Radyo Mega’nın Fatsa’da yayın yapan tek radyo olması sebebiyle ilçemizde başarılı işlere imza atması bizleri mutlu eder. Basın ve yayın hayatı meşakkatli ve zorlu bir sektördür fakat Çiğdem hanımın Fatsa’da bu zorlukların üstesinden geleceğine inancımız tamdır. Radyo Mega’nın yenilenen kadrosuyla Fatsa’ya yenilik ve enerji katacağına inanıyoruz. Başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Çiğdem Bekdemir; “Fatsa’da basınımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, medya kanalında güzel işler çıkartacağımıza inanıyorum. Bu radyo Fatsalıların radyosudur. Fatsalıların tek olan bu radyoya sahip çıkmalarını temenni ediyorum. Yeni yayın dönemimiz de Fatsa’da radyoculuk anlamında farklı çalışmalara imza atacağız. Bizleri takip etmeye devam edin” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde